Мнозина знаят, че лекциите в университета могат да бъдат нещо,

...
Мнозина знаят, че лекциите в университета могат да бъдат нещо,
Коментари Харесай

Матю Макконъхи става практикуващ професор в тексаския университет в Остин

Мнозина знаят, че лекциите в университета могат да бъдат нещо, което човек не постоянно чака с неспокойствие. Дали обаче нещата биха седяли по този начин, в случай че следваш при професор като Матю Макконъхи? От тази есен студентите, учещи филмовото изкуство в университета в Остин, щата Тексас, ще имат шанса да схванат дали е по този начин, защото холивудската звезда и притежател на " Оскар " стартира работа като практикуващ професор там.

Добавянето на 49-годишния Макконъхи към формалния лист с професори на факултета бе оповестено в сряда в " Туитър " профила на колежа по връзки.

Макконъхи е родом от градчето Ювалди в щата Тексас и приключва с бакалавърска степен същия този университет през 1993 година.

In recognition of his professional pedigree and personal investment in student success, Matthew McConaughey has been appointed a #TEXASMoody professor of practice. @McConaughey will continue to teach the #UTScriptoScreen class in @UTRTF. pic.twitter.com/9goKkc6U0A
— TEXAS Moody (@UTexasMoody) August 28, 2019

През последните четири години той е непрекъснат клиент на университетския кампус, защото е канен като гостуващ инструктор и с времето се е трансформирал в нещо като паметен воин на образователното заведение, написа " Инсайдър ". През 2016 година печели сърцата на студентите там, откакто ги кара до домовете им с количка за голф като част от програмата на университета за безвредно шофиране.

Първоначално Макконъхи стартира да преподава дружно с различен професор - Скот Райс, във кино клас, занимаващ се с това по какъв начин сюжетът се придвижва на екрана. Той оказва помощ за съставянето на образователния проект на класа, по който той ще продължи да преподава към този момент и като непрекъснато практикуващ професор.

" Това е класът, който ми се желае да имах, до момента в който аз бях в учебното заведение по кино изкуство. Работата в класната стая със стидентите ми дава късмет да ги приготвя ", споделя артистът пред UT News и добавя, че основаването на филми и преместването на думите от страниците върху екрана е по едно и също време просвета и изкуство без значение от времената или поколението. " Елементите на истина и откровената наслада от процеса са безконечни. Това постоянно ще е фокусът в нашата класна стая ", споделя още той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР