Мнозина завидяха истински на Светлана Гущерова, че е в такава

...
Мнозина завидяха истински на Светлана Гущерова, че е в такава
Коментари Харесай

Светлана Гущерова със странна забрана от мъжа си

Мнозина завидяха същински на Светлана Гущерова, че е в такава топ форма толкоз скоро след раждането, само че истината зад съвършената й фигура е много стряскаща.

Оказа се, че силиконовата моделка прибягва до фрапантни ограничения в хранителния си режим, тъй като й е неразрешено да посещава фитнес зали. Причината е повече от безумна - прословутата ревнивост на сина на аления ексдепутат Добромир Гущеров - Християн, който непрекъснато натрупал подозрения дали обичаната му няма да хлътне по някой мускулест бабанка в залата.

И с цел да си спести страховете, просто й забранил да вае тяло на уредите, написа "Уикенд ". Но, несъмнено, държанието му си има своето пояснение.

Припомняме, че предходната жена на милионерския правоприемник – фолкпевицата Мария завъди един от любовниците си точно, до момента в който сякаш тренира. Тя си уреждала интимни срещи по времето, когато казвала, че тренира. Затова и през днешния ден Гущеров-младши има едно мислено, щом чуе за фитнес.

По време на бременността си пък, Светлана Гущерова бе качила единствено 8 кг върху тежестта си. След раждането бързо възвърне предходната си форма, махна непотребните килограми с недояждане и в този момент още веднъж е в съвършен тип, което е видно и от фотосите ѝ в обществените мрежи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР