Мнозина вярват, че сами предопределяме своя път. Според езотеричните вярвания

...
Мнозина вярват, че сами предопределяме своя път. Според езотеричните вярвания
Коментари Харесай

Вярвате или не - ето как душите на децата избират своите майки

Мнозина имат вяра, че сами предопределяме своя път. Според езотеричните вярвания децата до 3-годишна възраст си спомнят освен какви са били в предишния си живот, само че и какъв път са избрали да поемат. Езотеристите имат вяра, че хората сами избират своя път и даже майката, която ще му подари живот. Не вярвате ли? Ето няколко истории в тази връзка, които ще ви потвърдят противоположното!

“Приготвях обяд и защото не желаех детето ми да скучае или да прави бели през това време, взех решение да му дам кутията с всички остарели фамилни фотоси.

И ето – тича 3-годишния ми наследник с една черно-бяла снимка, на която съм аз като дребна с майка ми /тя умря преди раждането на сина ми/ и споделя – “Мамо, а аз те помня напълно ясно – тук си със зелена рокля! И си закъсняла за рейса!”. Аз се вцепених и попитах, от кое място знае всичко това? От татко си ли, от някой различен наш непосредствен? А синът ми продължи – “Тогава те видях от горната страна, на мен ми демонстрираха и ми споделиха, че ти ще бъдеш моя майка”.

След този отговор, аз взех решение да попитам познати и непознати, дали са чували за сходно събитие, за това знамение, което с нищо не можех да си обясня. И оказа се, че освен моето дете помни живота си преди раждането.

Моя другарка ми описа по какъв начин неотдавна нейната дъщеричка й съобщила: “Мамо, а дядо, оня с рижата брада, ви праща поздрави и ми сподели, че се моли за вас!”. Дядо с рижа брада – това бил прадядото на моята другарка, който тя била виждала като доста дребна, а единствената черно-бяла фотография, дамата съхранявала в остарял албум. Дъщеря й в никакъв случай не била виждала този албум, а след това, в диалог сред двете станало ясно, че момиченцето се е “срещало” със своя умрял пра-пра-дядо преди идването си на бял свят.

Друга майка показа, че 4-годишната й щерка разказала: “Когато ме изпратиха в твоя стомах, долетя ангел и ми сподели, че мен ще ме кръстят на една доста добра леличка, която ще ми помогне”. Момиченцето не знаело, че когато майка й била бременна /малко преди да роди/, се подхлъзнала и паднала на улицата, а непозната жена й помогнала, отвела я в болничното заведение и останала, до момента в който не се изяснило, че всичко е добре. Маша била кръстена точно на тази добра жена.

Навярно най-впечатляващата история е за момиченцето Катя, което едвам на 2 години и половина, споделило на родителите си, че дружно с нея, още две момчета са избрали същите родители. Но на едното, не са му разрешили да избере тези майка и татко, а на второто са му споделили да се приготвя. Година по-късно, майката на Катя направила импровизиран аборт и изгубила детето. А след още 2 години, на бял свят се появило крепко момченце. Предсказанието на дребната им щерка се сбъднало”.

Източник: За жената
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР