Мнозина вярват, че астрологичният знак разкрива характера. Други тълкуват хороскопа

...
Мнозина вярват, че астрологичният знак разкрива характера. Други тълкуват хороскопа
Коментари Харесай

Лъвовете изневеряват най-много, Девите са най-преданите

Мнозина имат вяра, че астрологичният знак разкрива характера. Други поясняват хороскопа като предизвестие за това какво се задава в близко бъдеще. И до момента в който всеки самичък за себе си взема решение дали да се довери на сходен жанр предсказания, всеобщо се възприема, че зодията може да издаде кръшкачите , написа в. "Дейли остарял ".

Астролозите също считат, че представителите на избрани зодии са по-склонни да изневеряват. И в случай че необятно публикуваното разбиране е, че Скорпионите са изключително изявени на половото занятие, резултатите от изследване на EduBirdie разкриват напълно друга картина. За задачите му потребителите на уеб страницата е трябвало да дават отговор на въпроса какъв брой лоялни са във връзката си с колегата.

 невярност iStock
Данните от допитването разкриват, че до момента в който най-предани са Девите , най-склонни да поставят рога на половинките си са Лъвовете . Тридесет и шест % от представителите на "царската " зодия признават, че са изневерявали на сътрудниците си или са били "на ръба " да го сторят. Следват Овните (34 процента) и Близнаците (31 процента).

На четвърто място са представителите на зодия Стрелец - 23 % от тях споделят, че са кръшкали или съвсем са изневерявали на сътрудниците си. Следват Телците (17 процента), Раците (13 процента), Рибите (12 процента), Козирозите (11 процента), Водолеите (10 процента).

Изненадващо Скорпионите са в дъното на листата - едвам 9 % от тях са кръшкали или са били напът да изневерят. Следват Везните (7 процента) и Девите (6 процента).
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР