Мнозина вече чакат с нетърпение да видят как ще се

...
Мнозина вече чакат с нетърпение да видят как ще се
Коментари Харесай

Гуардиола коментира плановете си за Ерлинг Холанд

Мнозина към този момент чакат с неспокойствие да видят по какъв начин ще се показва с екипа на. Английският първенец към този момент разгласи идното привличане на нападателя от, който е прочут с непрестанните си голове.

“Поздравления за клуба, че подписа с този футболист за идните години - съобщи мениджърът Джосеп Гуардиола. - Ерлинг е млад и надарен състезател и съм доста благополучен, че той идва тук. Той несъмнено може да ни помогне с доста голове ”.
 Джосеп Гуардиола
След това треньорът изясни и по какъв начин си показва норвежеца в неговия тим: “Не става дума само Холанд да бележи по доста. Важното е да печелим дуелите. През кариерата си той е осъществил доста голове и ние ще се опитваме да му оказваме помощ да го прави и за нас. Но никога отговорността за вкарването на попадения няма да пада единствено върху него. Нужно е да печелим срещите си, а отговорността за това е на всички. Никога не съм си представял, че играта ни в отбрана зависи единствено от централните бранители, както и не считам, че головете са задача единствено на нападателите. Ако всички се раздават и вършат нещата по допустимо най-хубавия метод, имаме вяра, че с класата, която Холанд има, ще съумяваме да печелим дуелите. ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР