Мнозина твърдят, че позата 69 представлява най-голямото еротично преживяване, тъй

...
Мнозина твърдят, че позата 69 представлява най-голямото еротично преживяване, тъй
Коментари Харесай

Трикове за повече удоволствие при позата 69

Мнозина настояват, че позата 69 съставлява най-голямото еротично прекарване, защото по време на тази поза по едно и също време давате и получавате стимулация. Името е получила, тъй като се допуска, че главата на единия сътрудник е обърната към гърдите на другия, тъкмо както наподобява цифрата 69. Ако сте опитвали няколко пъти и не ви се получава, не би трябвало да се отчайвате, написа zajenata.bg. Опитайте още веднъж и използвайте тези препоръки, с цел да си дарите съвършено взаимно наслаждение.

Ако желаете да контролирате налягането, изберете вие ​​да сте от горната страна. Застанете на гърдите на колегата си, обърнати към неговите крайници и свийте коленете. По този метод ще можете да повдигате вашите бедра, тъй че ще контролирате стимулацията, която получавате.

Ако изберете вие ​​да сте изпод, ръцете ви ще бъдат свободни за спомагателна стимулация на сензитивните места на колегата, тестисите и региона сред ануса и тестисите.

Можете да изберете и двамата да сте обърнати на една страна, поза, която е комфортна и за двамата сътрудници. Свийте коленете и главата му дано се откри сред бедрата ви и дано той направи същото. Тази поза можете да улесните и с възглавници.

Не се опасявайте да експериментирате. Това е необикновено интимна поза, за която е належащо да бъдете добре синхронизирани, нещо, което можете да постигнете, в случай че се наслаждавате на стимулацията, която ви дава, и вие следвате и реакциите на колегата си.

Допира на гениталиите в лицето на колегата е нахален и точно поради това е и толкоз доста освобождаващо. Трябва да забравите срама и да се отпуснете и възбудите, както в никакъв случай преди.

Може би не е неприятна концепция вашият сътрудник да стартира да ви подтиква първо вас.

Мъжете постоянно изпитват оргазъм по-бързо от дамите при орален секс, а по този метод вие ще достигнете по-голяма тръпка.
Наблюдавайте придвижванията на колегата. Не забравяйте да употребявате ръцете си, за спомагателна стимулация, само че и с цел да се "отпуснете ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР