Мнозина смятат, че определени хора просто са родени за лидери.

...
Мнозина смятат, че определени хора просто са родени за лидери.
Коментари Харесай

Как да бъдете по-добри лидери през 2018-та година

Мнозина считат, че избрани хора просто са родени за водачи. Според други всеки може да усвои тези качества. Независимо на какъв стадий считаме, че се намираме, постоянно има по какъв начин да подобрим лидерските си качества.

Особено в случай че следвате тези шест фундаментални правилото.

1. Бъдете отворени за нов взор над нещата

Най-добрите мениджъри са гъвкави, приспособяват се бързо и се преценяват с измененията в заобикалящата ги среда. Те постоянно търсят нови благоприятни условия. Най-важното е да бъдете добър слушател. Чуйте концепциите на своите чиновници, защото те имат директен взор върху действителната работа. Не се опасявайте да погледнете през нова парадигма и да измененията метода си върху работата. 

2. Очаквайте отлични достижения

Поставете високи, само че не и непостижими стандарти и очаквайте от чиновниците си да ги следват. Най-добрите мениджъри са тези, които съумяват да реализират най-хубави резултати посредством своите чиновници. Когато служащите схванат, че имате високи упования, ще се съобразят с тях.

3. Убедете се, че чиновниците ви знаят тъкмо върху какво да се концентрират

Следването на добре премислени, измерими и ясни цели е най-хубавият метод да накарате чиновниците си да ги схванат. Именно ясните и разбираеми цели служат за ориентир в работата и показват верния път на деяние.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР