Мнозина се интересуват какво се случва с душата след смъртта,

...
Мнозина се интересуват какво се случва с душата след смъртта,
Коментари Харесай

Защо душите на мъртвите не напускат дома след погребението и напомнят за себе си

Мнозина се интересуват какво се случва с душата след гибелта, дали отива някъде или остава в човешкото тяло. Учените не могат да дадат 100% отговор за какво човек може да види или чуе умрял непосредствен. Прочетете по някаква причина за какво душите на мъртвите не напущат дома след погребението.

Необичайни знаци
Понякога разнообразни животни стартират да идват в къщата, където неотдавна е умрял човек, птица може да лети в прозореца. Това може да изплаши околните на умрелия, които живеят там. Но не би трябвало да се тревожите за това, тъй като душата не може да навреди на живите. С това тя желае да притегли вниманието, да каже или предизвести за нещо. Различни значими неща, които умрелият не е имал време да приключи през живота си, би трябвало да бъдат приключени от родственици, тъй че душата му да откри мир.

Неземни позвънявания
Някои хора, които са изгубили другар или обичан човек, са се сблъсквали с неразбираеми позвънявания: в телефона се чуват странни шумове и пукания. И след опит за назад позвъняване на този номер, той беше недосегаем.

По предписание тези позвънявания се вършат от умрелите, с цел да предупредят своите родственици или другари за всяка заплаха. Понякога даже те самите не схващат, че към този момент не са в света на живите.

Огледални отблясъци
Има огромен брой разнообразни случаи, когато хората виждат отраженията на умрелия в огледалото или на телевизионния екран. Беше мимолетно и бързо привидение, с което умрелият искаше да каже, че гибелта не е границата и че постоянно ще бъде покрай околните си.

Усещане за досег
Възрастни или деца, които са изгубили своите близки, могат да усетят леки докосвания или удари, макар че са сами в стаята. Това не е просто по този начин, а знак, че умрелият също липсва и се тревожи за тези, които към момента са в света на живите. Следователно такива докосвания не би трябвало да се опасяват.

Колко дълго душата остава с обичаните хора
Както твърди църквата, душата на човек напуща тялото незабавно след гибелта на човек. Тя вижда всичко и всички в близост, само че самата тя е неосезаема. 3 дни след гибелта роднините на умрелия могат да видят разнообразни плашещи знаци, тъй като душата се сбогува с тях.

Когато настава 9-ият ден, тя минава в различен свят. За да мине всичко добре, околните би трябвало да се молят за нея и да я помнят с положителни думи. И на 40-ия ден тя вечно напуща света на живите и отива на Съда Божий.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР