Мнозина са позабравили, че преди години хит бяха латиноамериканските новели.

...
Мнозина са позабравили, че преди години хит бяха латиноамериканските новели.
Коментари Харесай

НЕЩО НАИСТИНА ЛЮБОПИТНО! Как изглеждат днес актьорите от Касандра?

Мнозина са позабравили, че преди години шлагер бяха латиноамериканските новели. Първият подобен сериал, провокирал всеобща нервност и несъмнено един от най-обичаните у нас и по света сериали си остава „ Касандра “, написа dariknews.bg.

Продукцията беше предавана по NOVA, а гостуването на основните артисти в София беше същинска сензация.

Венецуелската теленовела се излъчва в интервала 1992 -1993 година, а сюжетът, разпрострат в 150 епизода, реализира триумф по целия свят. Общо 128 страни са завладени от историята на Луис Давид и Касандра.

В основните функции са актьорите Освалдо Риос и Корайма Торес. Години след финала на сериала двамата наподобяват впечатляващо, а времето сякаш е не е оставило дълготраен отпечатък върху техния сексапил.

Корайма през днешния ден е на 44 години. Щастливо омъжена е за колумбийския артист Николас Монтеро, от който има наследник Ману Николас. Семейството живее в Богота.

Корайма има стотици почитатели в обществените мрежи, които радва с доста фотоси, разкриващи атлетичната й фигура.

След големия си триумф на дребния екран, хубавицата се е посветила на театралната сцена.

„ Отдалечих се от малкия екран, тъй като не са ми предложили забавна история или не сме стигнали до съглашение с продуцентите. Когато имам героиня в ръцете си, аз съм най-щастливата жена на света. Ако е в теленовела, се прибирам по-уморена вкъщи, само че желанието ми е същото “, показа преди време актрисата.

Риос през днешния ден е на 57 години и също продължава да се радва на обичта на почитателите си.

Той стартира да се снима през 1990 година, а огромният му триумф идва точно с „ Касандра “. След това извършва редица основни функции в теленовели, където с изключение на с актьорска игра, блесва и с музикален гений.

Актьорът има три деца, приключил е логика на психиката, продуцира разнообразни сериали и филми.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР