Мнозина са пътували до Тайланд и остров Пукет, но не

...
Мнозина са пътували до Тайланд и остров Пукет, но не
Коментари Харесай

Хора със слаби нерви да НЕ гледат това ВИДЕО 18+ от фестивал в Тайланд

Мнозина са пътували до Тайланд и остров Пукет, само че не са толкоз доста туристите, посещавали ги по време на скандалния вегетариански фестивал.

Той се организира всяка година в края на септември и началото на октомври, съгласно лунния календар. Освен на Пукет го вършат и на Краби и други южни райони на страната.

Ако множеството хора асоциират Пукет с плаж, релакс и развлечение, то те би трябвало да са подготвени да изживеят същински потрес в дните на вегетарианския фестивал. И за секунда не си помисляйте, че става дума за добродушно събитие с благоприятни условия за опитване на забавна храна без месо.

Когато видят какво се случва там, доста европейци просто не могат да повярват, че хората в действителност вършат такива неща. Всичко наподобява като че ли се върти към няколко десетки души, които вършат безчовечен осъществявания. Започвате да си мислите, че това е някакъв номер, сходно на илюзионистите.

Но не е по този начин. Всичко е напълно действително. Вижте повече за фестивала, на който феновете припадат по улиците, на pochivka.blitz.bg!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР