Мнозина са чели листовките в опаковките на лекарства, че таблетките

...
Мнозина са чели листовките в опаковките на лекарства, че таблетките
Коментари Харесай

Защо не може да пиете алкохол, докато приемате лекарства?

Мнозина са чели листовките в опаковките на медикаменти, че таблетките не би трябвало да се „ смесват “ с питиета, съдържащи алкохол.

Със сигурност сте чували повече от един път, че алкохолът не би трябвало да се употребява в композиция с опиати. И през днешния ден ще разбираем по какъв начин са оправдани сходни безапелационни забрани.
Защо хапчетата се пият единствено с вода
Никой не обича да приема медикаменти, само че от време на време събитията го постановат. Ако изпаднете в такава обстановка, помнете, че лекарства не...
Прочети повече
Различните категории медикаменти, смесени с алкохол, могат да доведат до доста разнообразни резултати.

Така че за някои, композиция с алкохол, успеваемостта ще намалее, за други, в противен случай, ще се усили доста. От третото - общо взето не се знае какво да чакаме. Освен това етанолът, който се намира в алкохолните питиета, може да усили страничните резултати от приема на медикаменти.

Най-опасното при съчетание с алкохол са хапчета за кръвно налягане, сънотворни, антидепресанти, мускулни релаксанти и болкоуспокояващи, споделя Арън Уайт, един от чиновниците на Американския народен институт по алкохолна взаимозависимост.

Резултатът от взаимоотношенията алкохол-наркотици е непредсказуем!

Алкохолът по едно и също време ускорява седативния резултат на психотропните медикаменти и понижава тяхната успеваемост до 0. Краткосрочното усъвършенстване на настроението ще бъде сменено от незаинтересованост, заспалост и унесеност. Симптомите на меланхолия и тревога ще се върнат с възмездие.
Змийско вино и още 7 извънредно невероятни типове алкохол
Тази алкохолни питиета са в действителност супер странни. Но щом се създават, значи има фенове, които ги пият... 1. Змийско вино. То...
Прочети повече
Според Уайт даже на пръв взор " несериозните " хапчета, да вземем за пример за простуда, могат да причинят чернодробни, бъбречни или стомашни болести, в случай че се смесят с алкохол. В примес с алкохол, медикаментите за бодърствуване могат да се трансфорат в респираторна меланхолия, която е животозастрашаваща.

Също по този начин би трябвало да бъдете изключително деликатни, когато приемате антибиотици, антидепресанти, антиепилептични медикаменти (и други антипсихотици), медикаменти за болести на сърдечно-съдовата система, антидиабетни и успокоителни медикаменти. По предписание средствата за кашлица и простуда, както и антихистамините, съдържат повече от една дейна съставна част. Следователно реакцията им с алкохола е много сложна за прогнозиране.

Алкохолът забавя възобновяване на тялото ви – и това е добра причина да спрете да пиете алкохол, когато приемате антибиотици. При " разбъркване " на алкохол и антивирусни медикаменти се постанова съществено токсично натоварване на черния дроб и панкреаса. Може да се появи гадене, коремна болежка и тресчица.

При пиянство на алкохол дружно с диуретици (лекарства, които подтикват изобилното уриниране), резултатът им се ускорява. Това може да заплаши дехидратация, и намаляване на кръвното налягане до сериозни стойности.

Превод: goodhouse.ru
Ако спрем алкохола за месец, с нас ще се случат тези 7 промени
Хубаво е в случай че не сте почнали да се ограничавате от алкохола да го извършите, с цел да пречистите организма си и да дадете дребна отмора н...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР