Мнозина от вас сигурно са чели за прототипа, който Light

...
Мнозина от вас сигурно са чели за прототипа, който Light
Коментари Харесай

Light може да направи телефон с 9 камери



Мнозина от вас несъмнено са чели за прототипа, който Light пуснаха през 2015-а годна. Устройството L16 трябваше да размени DSLR апаратите, като предложи цели 16 камери, работещи в синхрон, които да дават същото качество и благоприятни условия като скъпите професионални апарати.

Технологията беше още много зелена и L16 страдаше от доста детски заболявания, а и през 2015-а концепцията изглеждаше много смела и малко налудничава. С появяването на Huawei P20 Pro и засилващата се наклонност за от ден на ден камери с смарт телефоните (LG ще има цели 5 в идващия си флагман), прототипът на Light може би добива повече смисъл.

По последна информация компанията работи по смарт телефон с сред 5 и 9 камери . Източници на Washington Post настояват, че Light има към този момент няколко прототипа, които тества, а публично те ще бъдат пуснати на пазара до края на годината. Според компанията с тази система потребителите ще могат да вършат фотоси с резолюция 64MPx.

Не е ясно какъв брой ще коства сходен телефон, само че предвид на цената от 2000 $ за L16 устройството отпреди 3 години, той по никакъв начин няма да бъде на ниска цена.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР