Мнозина от родните ни звезди често се жалят от мизерните

...
Мнозина от родните ни звезди често се жалят от мизерните
Коментари Харесай

Мизерия зад кулисите: Бони се оглежда в прозорец, Азис репетира в склад, крадат сутиена на Катя от „Ритон“ и още…

Мнозина от родните ни звезди постоянно се жалят от мизерните условия  и липса на обслужващ екип по време на театралните им изяви.

Младата певица Христиана Дънкова се ожали от бедност в Банско, където имала присъединяване на Нова година. Певицата била наета от импресарио, а когато пристигнала в хотела се оказало, че личният състав не знае за резервация на нейно име. След това й дали стая с мръсни чаршафи и фасове по барплота.

Едно от главните условия на Азис към притежателите на заведения е да му обезпечат лична гардеробна. Носят се клюки, че до момента в който пеел не желал в заведението да се употребява храна, предпочитал сцената да е огромна и по опция да не се пуши в затворените пространства. В предишното на Азис му се е налагало да се готви за присъединяване в стаи наподобяващи на хранилища, претъпкани със остарели документи, каси шишета и инвентар.

Колежката му Бони пък се е преобличала в офис. От екипа на певицата издават, че са я карали да се оглежда в прозореца, защото няма огледало. Всъщност доста реализатори не вършат проблем от това, евентуално от боязън да не се скарат с компанията, с която работят или притежателите на заведенията.

Сашка Васева пък споделя, че постоянно се гримирала сама, а косата също била нейна грижа. Личните си движимости държала в колата и е делила една гардеробна с доста хора.

Ежедневните облекла на Катя от Ритон бяха откраднати от гримьорната на стадион „ Христо Ботев “ в Пловдив преди години. Тогава певицата се прибрала вкъщи си със театрален тоалет, откакто някой й отмъкнал дънковия шалвар и розов топ.

Фики и Константин не разчитат на никого и се подготвят сами в домовете си или хотелите, когато изявите им са отвън София, написа „ Телеграф “.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР