Мнозина от родните ни звезди често се жалят от мизерните

Мнозина от родните ни звезди често се жалят от мизерните ...

Мизерия зад кулисите: Бони се оглежда в прозорец, Азис репетира в склад, крадат сутиена на Катя от „Ритон“ и още….


Мнозина от родните ни звезди често се жалят от мизерните условия  и липса на обслужващ екип по време на сценичните им изяви.

Младата певица Христиана Дънкова се ожали от мизерия в Банско, където имала участие на Нова година. Певицата била наета от импресарио, а когато пристигнала в хотела се оказало, че персоналът не знае за резервация на нейно име. След това й дали стая с мръсни чаршафи и фасове по барплота.

Едно от основните изисквания на Азис към собствениците на заведения е да му осигурят собствена гримьорна. Носят се слухове, че докато пеел не искал в заведението да се консумира храна, предпочитал сцената да е голяма и по възможност да не се пуши в затворените пространства. В миналото на Азис му се е налагало да се готви за участие в стаи приличащи на складове, препълнени със стари документи, каси шишета и инвентар.

Колежката му Бони пък се е преобличала в офис. От екипа на певицата издават, че са я карали да се оглежда в прозореца, тъй като няма огледало. Всъщност много изпълнители не правят проблем от това, вероятно от страх да не се скарат с компанията, с която работят или собствениците на заведенията.

Сашка Васева пък споделя, че винаги се гримирала сама, а косата също била нейна грижа. Личните си вещи държала в колата и е делила една гримьорна с много хора.

Ежедневните дрехи на Катя от Ритон бяха откраднати от гримьорната на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив преди години. Тогава певицата се прибрала у дома си със сценичен тоалет, след като някой й задигнал дънковия шалвар и розов топ.

Фики и Константин не разчитат на никого и се приготвят сами в домовете си или хотелите, когато изявите им са извън София, пише „Телеграф“.  

Източник: hotarena.net