Мнозина от нас обичат историята и това не е случайно.

...
Мнозина от нас обичат историята и това не е случайно.
Коментари Харесай

Няколко интересни YouTube канала на историческа тематика, които да последваме днес

Мнозина от нас обичат историята и това не е инцидентно. Нашата страна има богато и доста пъстро историческо минало, в което се редуват възходи и падения и изпълнено с велики персони, които са правили невероятни неща в името на Родината. Разбира се, колкото и велика да е, нашата история е единствено късче от пъзела, който съставлява международната история в хилядите години обратно. В днешната публикация сме подбрали за вас три канала в YouTube, които да последвате, с цел да научите повече за разнообразни аспекти от историята. Всеки един канал е тематичен и има своя неповторима целева група. Ние предлагаме да ги следите и да ги гледате от време на време, с цел да научавате голям брой забавни обстоятелства. 

 Историк: Политиците през днешния ден могат да се поучат от това сполучливо комбиниране на дипломация и отговорност Историк: Политиците през днешния ден могат да се поучат от това сполучливо комбиниране на дипломация и отговорност
„ Историята в никакъв случай не е директен преподавател и в никакъв случай не се повтаря съответно. Политиците през днешния ден могат да се поучат от това сполучливо комбиниране...
Екипът на страницата и уеб страницата " Българска история " напоследък натъртва на издаването на книги, само че също по този начин има и страховит YouTube канал, в който ще намерите ужасно доста забавна и потребна информация. В годините обратно има специфични поредици отдадени на великите ни победи през Средновековието, такива за българските учени, армейските ни пълководци, любопитни обстоятелства за историята и още доста други. Абонирайте се и гледайте - заниманието с часове наред е обезпечено. 

Много прелестен и забавен канал за всички тези, които желаят да научат повече за това по какъв начин другите народи са формирали своето благосъстояние, по какъв начин най-големите компании са основани и са достигнали своя разцвет и/или провал. Разглеждат се стопански рецесии, исторически персони в подтекста на стопанската система и бизнеса и още доста забавни обстоятелства, които биха посочили произхода на най-богатите семейства в историята. Например, аз персонално не знаех, че семейството, която е максимален акционер в BMW произлиза от поддръжници на нацисткия режим. 

 Джими Хендрикс: Да живееш като хипи в Гринуич Вилидж (ВИДЕО) Джими Хендрикс: Да живееш като хипи в Гринуич Вилидж (ВИДЕО)
Сигурно чувството е било като на да видиш Джими Хендрикс онлайн за първи път в края на 60-те години. Дори Пол Маккартни един път каз...
Видеата тук са по-дълги, по-документални и може би няма да ви привлекат с къси обстоятелства и занимателни анимации. Това, което ще получите е наличие с високо качество, което обгръща цялата международна история! Каналът е със ужасно богато наличие, забавни обстоятелства, истории и персони. Много забавна е рубриката " Real Fake History ", която преглежда какво би се случило в случай че обещано историческо събитие се е развило по друг метод. Какво щеше да се случи в случай че Германия беше взела някое от основните сражения във ВСВ? Гледайте, с цел да разберете! 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР