Мнозина от критиците на Лили са на мнение, че е

...
Мнозина от критиците на Лили са на мнение, че е
Коментари Харесай

Старост-нерадост: Лили губи паметта си

Мнозина от критиците на Лили са на мнение, че е време за бенефис , само че примата никога нямала сходни планове

Поредното национално турне на естрадната прима Лили Иванова е в разгара си и пали пристрастеностите в интернет пространството. Въпреки че концертите на звездата за следващ път се радват на голям интерес от страна на публиката, почитателите й са безапелационни, че Вечната Амбър е изгубила формата, в която са привикнали да я виждат. Сред мунозина от тях даже се прокрадват подозрения, че Лили е почнала да губи необратимо паметта си.

„ Повод да се появят сходни мнения в обществените мрежи е фактът, че по време на концертите от националната й обиколка нееднократно се случвало примата да не помни имената на музикантите от бенда си. Това довеждало до конфузни обстановки, театрални паузи и гафове, които музикалната звезда не можела да замаскира и отиграе, колкото и да се опитвала. Понякога даже се налагало да пита от микрофона музикантите от бенда „ Ти по какъв начин се споделяше? “ , с цел да ги показа на събралите се в залата фенове.

Лили обаче и мъчно чувала поради слушалките, които носи по време на концертите си. Стигало се до такава степен асистентът й да излиза на сцената и да прошушне имената в ухото й.

Върлите й фенове се съмняват, че певицата крие в загадка заболяване, което трие спомените, написа „ Ретро “. Такива спекулации се появиха още преди пет години когато за първи път Лили си разреши да излезе на огромната сцена със статив с текстовете на песните си пред себе си. Думичките на безконечните й шлагери се изписани на листове с голям шрифт и до момента в който пее Иванова гледат все към тях тъй като не ги помни буквално. Но даже и с тяхна помощ в последно време тя пропуща цели строфи от песните си.

Мнозина от критиците на Лили са на мнение, че е време за бенефис , само че примата никога нямала сходни планове. От време оно се знае, че при едно от визитите й при Ванга пророчицата е споделила на естрадната легенда, че ще пее, до момента в който е жива.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР