Мнозина определят Киану Рийвс за наистина секси мъж. Други не

...
Мнозина определят Киану Рийвс за наистина секси мъж. Други не
Коментари Харесай

Голямата любов на Киану Рийвс

Мнозина дефинират Киану Рийвс за в действителност секси мъж. Други не споделят това мнение. Но е ясно, че артистът има една мистериозна харизма, която ни кара да му бъдем почитатели.

А какво е по-секси от Киану - Киану в компанията на няколко дребни кученца . Рийвс се включи в предизвикването на BuzzFeed да дава отговор на въпроси, обкръжен от няколко четириноги сладура.

В края на видеото разбираме, че кучетата, с които си партнира във видеото, са за осиновяване. Още една добра идея, която звездата от " Матрицата " поддържа.
 Снимка 432062

Първото, което разбрахме за артиста, е, че доста обича кучета, изключително когато са дребни . Дори да му ядат връзките на обувките или да пишкат не където би трябвало. Това обаче не е особена изненада, а в обществените мрежи даже са го провъзгласили за " Свети Киану ", настойникът на лаещите домашни любимци.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @actorzrevolutionz7 на Юли 2, 2019 в 11:45 PDT

Типично в собствен жанр, той дава отговор че неговата загадка да бъде постоянно крепко стъпил на земята е... гравитацията . Е, с нея леко се разминават в някои подиуми от екшън филмите, в които вземат участие, само че точно те са му обичаните. Обича и тренировките преди снимачния развой.
 Киану Рийвс, положението на артиста и защо харчи милионите си
Как Киану Рийвс харчи милионите си

Точно в негов жанр

Не по-малко обича и сандвичите с мед и фъстъчено масло . Най-голямата му пристрастеност без никакво подозрение са моторите. Най-омразно пък му е да дава препоръки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР