Мнозина очакват юбилейният Samsung Galaxy S10 да бъде първият модел

Мнозина очакват юбилейният Samsung Galaxy S10 да бъде първият модел ...

Galaxy P30 и Galaxy P30+ могат да бъдат първите смартфони на Samsung с вграден в дисплея скенер.

Мнозина очакват юбилейният Samsung Galaxy S10 да бъде първият модел на гиганта с три задни камери. Да, ама не. Тази чест се пада на по-скромния Samsung Galaxy A7, който бе анонсиран миналата седмица. Той разполага именно с 24МР основна задна камера, 8МР задна камера с широк ъгъл и 5МР камера за дълбочина.
Но Galaxy S10 поне ще бъде първият смартфон на Samsung с вграден в дисплея скенер за пръстови отпечатъци, нали? Отново да, ама не.

Според сайта SamMobile, тази дизайнерска иновация пък ще бъде поверена на двойката LCD модели Galaxy P30 и Galaxy P30+. Именно за тях се очаква да получат по-евтината оптична версия на скенера за пръстови отпечатъци, вграден директно в дисплея. Ако това се окаже истина, за Samsung Galaxy S10 не остава друго, освен да се опита да бъде първият на пазара с по-скъпата и технически прецизна ултразвукова опция на вграден в дисплея скенер на пръстови отпечатъци.

Що се отнася до Galaxy P30 и Galaxy P30+, навярно ще ги видим анонсирани на 11 октомври.

Самият Samsung Galaxy S10 вероятно ще бъде обявен на CES 2019 през януари, а демонстриран на MWC 2019 през февруари. Отново в Лас Вегас пък очакваме да видим и сгъваемия Samsung Galaxy X.

Източник: kaldata.com