Мнозина очакват, че Samsung ще покаже следващия си сгъваем смартфон

...
Мнозина очакват, че Samsung ще покаже следващия си сгъваем смартфон
Коментари Харесай

Какви ще са спецификациите на Samsung Galaxy Z Flip

Мнозина чакат, че Samsung ще покаже идващия си сгъваем смарт телефон в лицето на Galaxy Z Flip още при започване на февруари, а през последните седмици прочетохме много неща за новия телефон.
 Samsung Galaxy Z Flip и какъв брой ще коства вторият сгъваем смарт телефон на Samsung
Колко ще коства вторият сгъваем телефон на Samsung

Доста по-малко от първия

Тази седмица обаче сътрудниците от Winfuture са се добрали до голям набор изтекли данни във връзка с Z Flip, които разкриват съвсем всичко за качествата и спецификациите на модела.

По техни данни дисплеят в разпрострат формат ще е с диагонал от 6.7 инча, а този на дребния екран на гърба на телефона - 1.06 инча.
 Снимка 463977

Първият ще е с резолюция от 2636 х 1080 пиксела и пропорции от 22:9, което е прелестен формат за гледане на видео наличие.

Главният екран ще е затрупан с " Ultra Thin Glass " стъклото на Samsung, което предлага повече издръжливост и резистентност от покритието на екрана на Galaxy Fold.

Според информацията на Winfuture Z Flip ще разполага единствено с една селфи камера с 10 мегапиксела, до момента в който на гърба му ще има два датчика - основен подобен с 12 мегапиксела и датчик с необятен ъгъл на снимане с 12 мегапиксела.
 Снимка 463978

Очевидно тежката артилерия при камерите ще е непокътната за Galaxy S моделите, които се чака да се появят преди или дружно с Z Flip.

Ситуацията е същата и с процесора. От Winfuture настояват, че Z Flip ще е с по-стария Snapdragon 855+, a по-новият Snapdragon 865 ще зарежда S серията.

Към него ще забележим 8GB RAM и 256GB памет, само че към този момент не е ясно дали това са базови спецификации и дали ще имаме място за избор.
 Снимка 463976

По отношение на батерията, Z Flip ще може да предложи 3300mAh - много повече от потенциала на сходния по форма и характерности Motorola Razr, чиято батерия разполага със единствено 2510mAh.

Сгъваемият модел най-вероятно ще е разполагаем в черен и виолетов цвят, само че допускаме, че ще има и повече варианти.
 Samsung Galaxy S20 Ultra се обрисува да бъде същински звяр
Невероятните качества на новия Galaxy S20 Ultra

Какво са ни приготвили от Samsung

Най-важният за доста консуматори въпрос, този за цената, остава още веднъж неуточнен.

Изтеклите данни сочат, че телефонът ще коства сред 1000 и 1500 $, което общо взето е в границите на това, което към този момент знаехме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР