Мнозина либерали са учудени защо търпеливото българско говедо изведнъж се

...
Мнозина либерали са учудени защо търпеливото българско говедо изведнъж се
Коментари Харесай

Битката с Истанбулската конвенция не е свършила

Мнозина либерали са учудени за какво търпеливото българско говедо внезапно се опълчи на пръв взор перфидно почтен документ като Истанбулската спогодба (ИК).
Нацията обаче прояви чудноват инстикт – атавистично заровен под няколко столетия. Това е рефлекса към кръвния налог – законното лишаване на деца от техните родители.

Мъжете, които не могат да виждат децата си поради правосъдни решения най-добре знаят какво е това законът да ти отнеме детето при справедливи, субективни или при краткотрайни условия. Това, което може да уплаши един мъж не е доста – само че новите права на дамата и майката го дефинират – допълнително от 90% детето се дава на майката. Така стартира модерният феминизъм у нас. Зад правосъдните решения има две неща – доста бащинска тъга и доста провалени детски ориси.

След ИК поради културния марксизъм взимането на детето към този момент няма да е приоритет на майката и съда. След конвенцията това ще вършат специфични органи, съседи, всякакви Неправителствени организации и други първоначални партийни организации. Имаме явен паралел с турското иго – където взимането на момчета от българските фамилии е изцяло законно.
Малките пукнатини сред родители и деца също ще се трансфорат в бездна – дете може елементарно да бъде подведено да се бунтува против родителите си.
Отговорността на резултата ще се размие сред институциите – ще има отминалост, служебни секрети и ще погребе орисите на няколко генерации.

Отнемането на деца, тъй като желаят да са вегани, гей или анимационни герои, към този момент се случва в някои страни. Мъката е голяма и непоказана от медиите.
Просто страната на културния марксизъм бръква там, където и Хитлер не мислеше, че може да се бръкне. В разликите сред родственици и генерации.

Българите помнят няколко ужасяващи интернационални отнемания на деца, добили гласност. Едното беше преди 10 години в Асеновград.
Бащата беше българин, майката полякиня и никой не си представяше че решението на съда ще се приложи по този метод. С викове, рев и жестока страст децата бяха извлечени от жилището на Тодор от Асеновград и пратени в Полша. След месец ги демонстрираха спокойни и радостни. Така работи системата. От късата битка българите запомниха единствено едно – интернационалните закони работят като законите на султана.

Другото са многочислените отнемания на деца на българи в Европа. Лично аз съм снимал изцяло съответен мъж, българин във Франция, комуто лишиха трите деца по сигнал на съседка.
Сигналът не беше добре дефиниран – позитивно е имало проблеми в това семейство с нефункционираща майка, само че лекотата, с която на татко се взимат три деца, правото му да ги чува едно по едно по телефона в събота единствено за един час – това беше грубо, непоносимо грубо.
В тези случаи не приказваме за лишаване поради принуждение, беднотия и битови проблеми – а поради “сигнали”.

Това е анти-утопията, друга не ни би трябвало. И тя се състои в това, че страната поема наставнически цели и искания, родителската власт и неточности. Това е призрачен сън, ненаписан от антиутопистите.
Как може да приключи това? Ще приключи в Ада на отнемането на деца от небогати фамилии и даването им на фамилии инкубатори, платени от страната.
Това към този момент се случва, не без присъединяване на медиите – по техни сигнали, неразбираемо какъв брой прецизни.
Причини за отнемането?
Бедност, неприятно отношение, полова неосведоменост при децата, просто доноси или чиновническа корупция. Неща субективни и променими.
Карбовски още веднъж възпламени мрежата: Отвличат някого, а народът се чеше и псува. Няма логичност, само че по този начин стоят нещата*

В същото време доста българки оставиха дечицата си в арабските страни след бракоразвод и разлъка – там няма демократични хрумвания и бащите са притежатели на децата си.
Загубата на дете се претърпява и се е преживявала по доста способи в душицата на тоя народ.
Затова и се даде отпор. Защото няма съд и углавен орган за и над родителската обич.
Битката не е свършила. Всички, които се хранят от парите на Неправителствени организации занапред ще дават своя отговор, медиен напън и злокобна непримиримост.
Но рефлексът в сърчицето на българите проработи. Зад ИК и привидната битка с насилието против дами има доста други неща, които водят живота ни друга посока.
Обратна на познатата.
Много противоположна.
Непоносимо противоположна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР