Мнозина казват, че очите са най-важното нещо в човешкото лице,

...
Мнозина казват, че очите са най-важното нещо в човешкото лице,
Коментари Харесай

Погледнете формата на носа си и ще научите много за вашия характер

Мнозина споделят, че очите са най-важното нещо в човешкото лице, само че истината е, че носът също не трябва да бъде подценяван. А се оказва, че формата му може да издаде и доста за нашия темперамент. Римски нос
Римският нос се отличава със сводестата си извивка. Хората с подобен нос имат лидерски умения, постоянно са доста привлекателни и имат мощно изразен темперамент. Те са повече прагматични, в сравнение с импулсивни и обичат да премислят нещата. Често се издигит до високи равнища в бизнеса и политиката. Тези хора могат да бъдат доста безапелационни и да употребяват качествата си, с цел да манипулират останалите.

Чип нос
Чипите носове нормално са дребни и леко се уголемяват при върха си. Те се смятат за едни от най-добре изглеждащите видове носове. Характерно за хората с подобен вид нос е, че имат спортен дух.

Ястребов нос
Ястребовият нос се отличава с извивка по средата и постоянно е подострен на върха си, тъкмо както клюна на ястреба. Ястребовият нос сигурно не се смята за прелъстителен от множеството хора и множеството пластични интервенции се правят точно върху такива носове. Но той е един от най-често срещаните. Хората с подобен нос са интелигентни и остроумни.

Божествен нос
Божествен, а също прочут и като божествен нос - това е един от най-привлекателните видове носове. Неговият свод е закривен във вътрешността. Но в случай че подобен нос е прекомерно дълъг, не наподобява красиво. Хората с подобен вид нос са оптимисти и с авантюристичен дух. Те не обичат да разхвърлят, моногамни са и избират дългите връзки.

Месест нос
Около 26% от хората на земята са с месести носове. Те са и един от най-привлекателните. Хората с такива носове са добросърдечни и елементарно простят. Те са прочувствени, само че могат да бъдат и ексцентрични.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР