Мнозина биха се учудили, че изпълнителката на емблематичните за зората

...
Мнозина биха се учудили, че изпълнителката на емблематичните за зората
Коментари Харесай

Никой Не Знае! Сашка Васева Крие Разтърсваща Драма! Голямата Й Любов Е Бил Големият Бос, Но Всичко Завършва С Трагедия! Снимки!

Мнозина биха се учудили, че изпълнителката на емблематичните за зората на попфолка шлагери „ Левовете в марки ”, „ Не мога да те не помни, Георги ” и „ Уволнение ” (в дует със Слави Трифонов), е почитателка на класическата музика. А малко преди да стане един от първите реализатори в известния род Сашка е пяла канцонети в Италия.

Това се случило при започване на демокрацията. „ Но носталгията неудържимо ме притегли назад към България ”, споделяла е Александра, както е цялото име на певицата, написа Блиц.

Завръщайки се в родината, Сашка прави опити да пробие в естрадата. Отива, незнайно за необятната публика по какъв начин, в Националното радио, където попада на композитора и продуцент Иван Пеев, който е първият брачен партньор на Лили Иванова. Той прави две песни за Сашка, които, несъмнено, са естрадни.

Преди да се задоми с сегашния си брачен партньор, като една от първите фолк звезди у нас Дупнишката Мадона била ухажвана от доста мъже, измежду които и много състоятелни и авторитетни. Един от тях бил починалият необут Поли Пантев, в който по-късно Сашка бясно се влюбила.

Един ден той й се обадил, показал й се и споделил, че е неин обожател, след което я поканил в несъществуващия през днешния ден столичен ресторант „ Тримата мускетари ”.



„ Появи се с букет от 100 рози. Червени. Явно беше проучил авансово моята привързаност към розите, тъй като постоянно в интервютата си цитирах Екзюпери. Вечерта беше невероятна. Храната беше изумителна, с екзотични ястия. Беше схванал, че боготворя октопод в специфичен гръцки сос. След това ме заведе в нашумелия тогава „ Замъка Хранков ” в Драгалевци ”, споделяла е Сашка Васева.

Същата вечер й предложил да живее в един от жилищата в мегалуксозния хотел, както и да разполага с кола с водач. Покрай тази оферта, поискал да бъдат и интимни. Само че певицата му декларирала, че това е невероятно на първа среща с който и да е, пък бил той и самият Поли Пантев. „ Определено засегнах богаташкото му достолепие на човек, който може да си купи всичко с пари…

Той се засегна, само че не го сподели. Намери метод да ме остави в орбитата си. Назначи ме да ръководя музикалната къща „ Мегаденс ”, която потегли амбициозно и в случай че не бе моя дебелоглав, през днешния ден може би щеше да е по-мощна от „ Пайнер ”. И не пропусна да ми натрие носа, като ми демонстрираше какво съм изпуснала ”, спомняла си е Дупнишката Мадона. Поли Пантев преднамерено парадирал, че в компанията му постоянно има красиви дами. Появявал се с по 3-4 мадами в офиса, където Сашка работела, с цел да предизвика ревността й. Междувременно не пропущал неин концерт. Тя пък лека-полека се влюбила в него. „ Той ми забрани да отида на концерта на Иво Карамански и Грета Ганчева в НДК… Ревнуваше нещо... После постъпих като Сашка Васева. Една вечер той пристигна в дискотека „ Дилано ” на „ Стамболийски ” и „ Позитано ”.

Придружаваха го две хубавици... Някаква вълна ме тласна, не ме интересуваше с кого е, кои са хубавиците. Отидох при масата му и му споделих, че съм влюбена в него. Вече знаех, че са го подгонили от държавното управление. Разбрах, че е продал къщата си в Драгалевци за 3 милиона $ и че на сутринта отпътува за Аржентина… Поли поръча уиски за цялото заведение. А аз си фантазирах, че довечера ще бъде наша. Обидена си потеглих, а той ми се обади по-късно по телефона. Каза ми: „ Моля те, върни се, давам ти Щатски долар 3000, с цел да изпееш „ Левовете в марки ”.

Казах му: „ Поли, парите не са всичко... ” И му затворих.

На другия ден споделих на юриста му, че напущам компанията ”, спомня си Сашка Васева. Минало много време преди ориста да ги събере още веднъж. Случило се в дискотека „ Малибу ” в Златни пясъци. Поли Пантев бил седнал край бара с другар. Още с влизането Сашка го забелязала. „ Зърнах го и се разтреперих. Опитах се да се скрия в тълпата, само че... Явно Поли също ме е мернал и по едно време диджеят разгласи моето наличие по микрофона ”, разказвала е Дупнишката Мадона. До нея незабавно се появила сервитьорка, която й споделила, че Поли Пантев я кани на неговата маса. Сашка приела и компанията се преместила на едно от ВИП-сепаретата.

„ Поли седна компактно до мен. За няколко минути събра всичките ми мечти в едно. Галантен, гальовен... Всичко, за което бях мечтала. Каза ми, че аз съм любовта му. Не знам до каква степен е бил откровен, само че след това напуснахме заведението и цяла нощ обикаляхме Варна. Завършихме вечерта в едно „ Пийп шоу ”, евентуално отново негова благосъстоятелност. И тъкмо там му звъннаха и му оповестиха, че една жена преди малко е родила. Всичко свърши. Той отпътува за София. По-късно разбрах, че това е дамата, която срещнал след моето овакантяване на компанията ”, споделя Сашка. Няколко месеца по-късно тя среща своята „ сбъдната обич ”, както назовава брачна половинка си Христо.

Вече била станала майка за първи път, когато научила, че Поли Пантев е бил погубен на остров Аруба. И до през днешния ден не пропуща да възпламени свещичка за него.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР