Мнозина биха предположили, че повечето холивудски прелъстители, освен че изглеждат

...
Мнозина биха предположили, че повечето холивудски прелъстители, освен че изглеждат
Коментари Харесай

Най-разочароващите в леглото холивудски свалячи

Мнозина биха предположили, че множеството холивудски прелъстители, като се изключи че наподобяват ужасно, са и страхотни любовници - само че истината е друга.

Водещи американски медии сформираха лист на „ ужасните любовници “ и в него се намират някои от най-известните имена в светските среди - Брадли Купър, Хю Хефнър и Джъстин Бийбър.

Въпреки че всички мъже му завиждаха по тази причина, че живее в голямо имение с куп секси зайчета, Хю Хефнър не е бил считан за „ краля на секса “. Според някогашната му избраница Кристъл Харис, притежателят на Playboy е имал проблеми със самочувствието, тъй че в никакъв случай не се е събличал по време на секс. Освен това любовната игра с него е продължавала единствено няколко минути.

Лошото момче Колин Фарел е считан за популярен прелъстител и коцкар в Холивуд, само че той не може да се похвали с любовни умения. Една от някогашните му партньорки споделя, че е леглото артистът е възбуждащ колкото Мики Маус и че постоянно сменя приятелките си, тъй като никоя не желае да остане с него.

Любимецът на дамите Брадли Купър също бил зле в леглото. Колежката му Дженифър Лорънс нахално разкри, че артистът се целува неприятно, а една от някогашните му, както писаха американски медии, декларира, че е доста скучен и че „ приказва с френски акцент в леглото, тъй като счита, че това е сантиментално “.

Поп звездата Джъстин Бийбър към момента не е научил тънкостите на секса. Много от някогашните му партньорки го упрекват, че е доста себелюбив ухажор. Той чака доста от партньорката си, само че дава малко и съвсем нищо не прави.

„ Той няма въображение и се грижи единствено за личното си наслаждение “, сподели една от някогашните му приятелки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР