Множество спекулации пращаха играча на Рейнджърс Конър Голдсън във Висшата

...
Множество спекулации пращаха играча на Рейнджърс Конър Голдсън във Висшата
Коментари Харесай

Защитник на Рейнджърс остава в клуба

Множество спекулации пращаха играча на Рейнджърс Конър Голдсън във Висшата лига. Въпреки интереса от най-силното състезание в света, бранителят реши да остане правилен на отбора от Глазгоу и преподписа своя договор.

Договорът на 29-годишния играч изтичаше през лятото, само че той постави завършек на всички информации за трансфер в Англия, като парафира с носителите на FA Cup, за още 4 сезона. Голдсън дойде при финалиста в Лига Европа през 2018 година, а мениджърът Джовани ван Бронкхорст не скри задоволството си от обстоятелството, че един от главните му футболисти остава на „ Айброкс “.

“Щастлив съм, че Конър реши да остане с нас и ще продължи да пази цветовете на Рейнджърс. Той се трансформира в един от огромните водачи на този тим освен на терена, само че и отвън него. Аз несъмнено нуждая се от сходен състезател в състава си и съм доста удовлетворен, че ще продължим взаимната си работа. Това е една добра вест за целия клуб, тъй като ние гоним високи цели и е значимо да запазим ядрото си “, показа някогашният бранител на Барселона и Арсенал.

От своя страна, Рейнджърс ще направи нов опит да доближи до груповата фаза на шампионската лига през новата акция, като шотландците се включват от третия квалификационен кръг на конкуренцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР