Множество реакции предизвика заключението на прокуратурата, че няма проблем относно

...
Множество реакции предизвика заключението на прокуратурата, че няма проблем относно
Коментари Харесай

Политически зоопарк:Цветанов е невинен, имаме прокурор с ангелски ореол

Множество реакции провокира заключението на прокуратурата, че няма проблем по отношение на договорката сред Цветан Цветанов и строителната компания " Артекс ", с която някогашният втори човек в ГЕРБ се снабди с първокласен апартамент с ВИП асансьор в кооперация " Летера " на ул. " Латинка " в София.
Тази заран водачът на АБВ Румен Петков съобщи, че това е провокирано от заричане на Цветанов да не бъде конкуренция на Бойко Борисов на изборите.
" Няма по какъв начин да си купиш на безценица апартамент, няма по какъв начин да си държавен чиновник и да имаш шест жилището и никой да не открива проблем в това ", разяснява Петков пред bTV.
Интересна позиция по тематиката изрази и аленият народен представител Александър Симов във фейсбук.
Той уточни и разликите сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия, като за задачата употребява забавни съпоставения.
Ето и мнението му
Два забавни обстоятелството върху, които премислям от няколко дни. Миналата седмица 50 мастити членове на ГЕРБ във Видин напуснаха партията. А през вчерашния ден се оказа, че Цветан Цветанов е безусловно почтен за " Апартаментгейт ". Сред нас има ангел с прокурорски ореол.
ГЕРБ не са като Българска социалистическа партия. Българска социалистическа партия е като типичен холивудски екшън, където се гърми, трещи и се взривява пред очите на всички. ГЕРБ са като хорър-трилър. Процесите там текат подмолно и в сенките все едно гледаме скришен конфликт на вампири и върколаци. Заради това оттук-нататък влизаме в областта на обоснованите догатки и научни хипотези.
Двете събития за които писах са свързани. Цветанов стартира да си дърпа хора за партия и да заплашва ГЕРБ с първото им разединение и незабавно започнаха да му подмятат лакомства. Сега сме на стадий " положителното ченге " - оправдават го, офертират го да спре в точния момент - почтен, с апартамент като имение, да си гледа старините и да написа записки. Но не съм доста сигурен дали Цветанов към този момент не е като кола без спирачки по спиращо дъха надолнище. Защото се приказва, че идващите гнезда на разединение към този момент гноят като циреи...:))) Точно тук отивам за пуканки и ще проследявам тази хорър-драма с нараснало внимание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР