Множество от днешните милиардери и мултимилионери, които са натрупали със

...
Множество от днешните милиардери и мултимилионери, които са натрупали със
Коментари Харесай

Кое е било първото работно място на милиардерите?

Множество от днешните милиардери и мултимилионери, които са натрупали със лични старания благосъстоянието си, са работили като продавачи, когато са били по-млади - факт, който те считат за извънредно значим за триумфа им, съгласно проучване на социолога Рейнър Зителман, представено от Market Watch.

Той е провел изявленията с 45 души, чийто благосъстояние е най-малко €10 милиона. Някои от тях имат надалеч над €3 милиарда. Друго условие е те да са постигнали триумфа сами - или в случай че са наследили средства, да са ги умножили.

" До през днешния ден откривателите или подценяваха или изцяло пренебрегнаха сериозно значимата роля на уменията да продаваш ", споделя той. " Според отговорите в проучването, тези умения са изиграли най-важна роля в триумфа им ".

Две трети от запитаните споделят, че наученото като търговци е било " важен " фактор във финансовия им триумф. Повече от една трета от тях отдават 70% или повече от триумфа им на тези умения.

Каква тъкмо са продавали? Всичко - от костюми, бижута, козметика до джанти - даже и остарели картони от яйца, които могат да бъдат употребявани за звукова изолираност.

Друго проучване измежду хиляди основни изпълнителни шефове сочи, че управител продажби е била една от петте най-често срещани позиции измежду тях. Номер едно е съветник и също изисква сходни умения.

Експертите са безапелационни, че това не е съвпадане. Дори и да не планирате да управлявате компания, опитът от продажбите е извънредно значим. " Всеки има потребност от главно схващане на техните мощни страни и по какъв начин да ги " продадат ", споделя Рандалин Хил от Ama La Vida.

Как да получите този опит? Кандидатствайте за позиции, където заплащането се базира на комисионна. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР