Множество футболисти и треньори се изказаха, че домакинското предимство без

...
Множество футболисти и треньори се изказаха, че домакинското предимство без
Коментари Харесай

На неутрален терен в Англия: Домакините поръчват музиката

Множество футболисти и треньори се изрекоха, че домакинското преимущество без аудитория няма значение. Само че представете си разликата сред това да излезеш на терена от съблекалнята, в която прекарваш часове всеки ден и от напълно безлично и непознато помещение на различен стадион.

След като британската полиция изиска шест мача след подновяването на сезона във Висшата лига да се проведат на неутрални терени, с цел да могат по-лесно да наблюдават за спазването на ограниченията за битка с ковид, локалната футболна федерация стартира да търси способи да компенсира домакините.
Полицията желае 6 мача в Англия да бъдат на неутрални терени Органите на реда ще вземат ограничения от съображения за сигурност
Една от концепциите, съгласно " Дейли Мейл ", е тимът, който е трябвало да одобри съперника на своя територия, да може да... избира музиката.

Домакините ще могат да вземат решение на коя мелодия двата отбора да излизат на терена, коя да звучи при гол и да употребяват нормалния си диктор.

Снимка: Getty Images

От изданието са безапелационни, че неналичието на аудитория прави двата тима безусловно равностойни на терена, като показват статистика от Бундеслигата. След подновяването на сезона в Германия се изиграха 27 мача, като единствено 5 от тях приключиха с победа на домакините.

Мачовете във Висшата лига би трябвало да бъдат възобновени на 17 юни. Преди това тимовете ще проведат подготовка и ще могат да играят контроли. Именно тези мачове ще са най-показателни, съгласно локалните управляващи. Те ще дадат отговор дали почитателите могат да не нарушават възбраните и да си останат у дома, до момента в който любимците им играят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР