Множество демократи и фигури от основните медии изразиха категорично несъгласие

...
Множество демократи и фигури от основните медии изразиха категорично несъгласие
Коментари Харесай

Медиите, демократите настояват, че Байдън има „силна умствена острота“, след като сондата на специалния прокурор засяга „лошата му памет“

Множество демократи и фигури от главните медии показаха изрично противоречие с отчета на специфичния прокурор Робърт Хър за президента Байдън и неговата " неприятна памет ", настоявайки, че международният водач е " на своята игра ".

Демократи като конгресменът Дан Голдман от Демократична република Ню Йорк, конгресменът Деби Дингъл от Мичиган и видни публицисти като някогашния кореспондент на CNN Джон Харууд настояха, че Байдън е един от „ най-резките “ хора, с които са имали работа, и е повече от кадърен да се оправи с работата си като президент.

Той е „ в играта си “, настоя Дингъл в скорошно изявление за кабелни вести.

Изтъкнати либерали опазиха „ мощната умствена заостреност “ на Байдън, откакто отчетът на специфичния прокурор Робърт Хърс назова водачите „ неприятна памет “. (Никол Нери/Блумбърг посредством Getty Images)

Те упорстваха тази концепция, макар че мнозина считат, че възрастта и умствената заостреност на президента са под въпрос.

Темите за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР