Множат се слуховете, че контраразузнаването е разкрило доста публични фигури,

...
Множат се слуховете, че контраразузнаването е разкрило доста публични фигури,
Коментари Харесай

Дайнов: Множат се слуховете за публични фигури на заплата при Митрофанова. Има какво да се направи

Множат се слуховете, че контраразузнаването е разкрило много обществени фигури, публицисти, всевъзможни -лози, които са на месечна заплата в посолството на Митрофанова. Задачата им била, несъмнено, да основават обществени настроения в интерес на " Русский мир ".

Тези неща не могат да бъдат оповестени. Може да се направи, обаче, друго, за което има казус.

През 1999 година, по време на Косовската рецесия, българските медии се взривиха от мнения на видни тогава анализатори, громещи намесата на Запада в рецесията и предлагащи като опция съветската позиция по въпроса. Тъй като ставаше дума за война в Европа, западните служби ревизираха тези гласове от гледната точка на това, те без значение или подвластно заемат позициите, които заемат. Независимите продължиха кариерите и въздействието си.

Онези, обаче, които се оказаха дългогодишни сътрудници на Държавна сигурност, Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и даже ЩАЗИ (имаше един подобен български коментатор) бяха посетени от господа от западните служби. Беше говорено с тях да се спрат, с цел да не излезнат зависимостите нескрито.

Спряха се, всичките и незабавно. И повече не се обадиха. Някои избягаха под паника към Нова Зеландия и ЮАР, където се бягаше тогава.

Винаги има какво да се направи, в случай че има съществени хора да го създадат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР