Многопрофилната болница в Ловеч е успяла да осигури за празниците

...
Многопрофилната болница в Ловеч е успяла да осигури за празниците
Коментари Харесай

Болницата в Ловеч е успяла да осигури за празниците необходимите лекарства и консумативи

Многопрофилната болница в Ловеч е съумяла да обезпечи за празниците нужните медикаменти и консумативи за пациентите си, макар тежкото финансово положение, поради което преди Коледа имаше заплаха работещите в лечебното заведение да подадат групова оставка. Още при започване на новата година би трябвало да стартира преструктуриране на болничното заведение.

Директорът на ловешката болница доктор Анка Георгиева изясни, че макар всеобщото овакантяване на лекари и медицински сестри през последните месеци поради неизплатени заплати, за празничните дни са обезпечени нужните 24-часови наряди във всички отделения. Така че който се нуждае от здравна помощ, ще му бъде оказана такава, съобщи тя.

Д-р Георгиева добави, че плануваното преструктуриране на болничното заведение ще помогне да бъде непокътнат както личният състав, по този начин и самото лечебно заведение, съобщи БНР.

Въпреки дефицита на личен състав, към този момент няма заплаха за закриване на още отделения в болничното заведение, увери Анка Георгиева: "Правим всичко належащо да запазим отделенията, тъй като са жизненоважни и би трябвало да действат ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР