"Многократно отправихме нашите послания към гражданите на област Враца и

...
"Многократно отправихме нашите послания към гражданите на област Враца и
Коментари Харесай

Д-р Иво Ралчовски към жители на Враца: Дайте своя глас за хора, които ще градят Европа

"Многократно отправихме нашите послания към жителите на област Враца и изказахме нашите причини, с които заставаме пред вас. Споделихме постигнатото и визията за бъдещето, а то е положително тогава, когато имаме мощно посланичество в Европейския парламент. Ние, от ГЕРБ, и нашите другари от Съюз на демократичните сили сме членове на огромното семейство на Европейската национална партия (ЕНП). Това е партията, съдействала за развиването на Европа. Това съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ доктор Иво Ралчовски по време на заключителното събитие на предизборната акция в парк "Дъбника " във Враца.

Своята поддръжка за неговата кандидатура показаха регионалният координатор на ГЕРБ-Враца инж. Петя Аврамова, националният представител Красен Кръстев, регионалният шеф и общински началник на партията Малина Николова, кметът на община Враца Калин Каменов, кметът на Козлодуй Маринела Николова и регионалният ръководител на Съюз на демократичните сили Ирина Иванова.



"Дайте своя глас за хора, които ще градят Европа, знаят по какъв начин се работи в Европа и са го потвърдили със своя принос в европейските политики. Дайте своя глас, с цел да продължим да бъдем почтени членове на Европейския съюз ", прикани доктор Ралчовски.

"С Вашето наличие давате мощна поддръжка за претендента на Северозапада доктор Иво Ралчовски. Аз съм горда, че той е в листата на ГЕРБ. Благодарение на нашите обединени старания област Враца трансформира своя образ. Имаме по-добри пътища, санирани учебни заведения и детски градини. Вярвам, че с Вашата поддръжка на 26 май с номер 12 в бюлетината Враца ще има евродепутат, който ще пази ползите на Северозападна България. Призовавам Ви да подкрепим доктор Ралчовски, да подкрепим листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, тъй като в нея са включени знаещи, можещи, способени и потвърдили себе си експерти ", сподели Петя Аврамова.



"В навечерието сме на значим за България и Европа избор. Нека подкрепим ГЕРБ – партията, която не е губила избори 12 пъти ", акцентира националният представител от ГЕРБ Красен Кръстев.

Общинският началник на партията и регионален шеф на Враца Малина Николова бе безапелационна, че Враца следва европейски път на развиване. "Всички ние дружно ще създадем по този начин, че този път на развиване да продължи. Враца има дух и сърце. Доказвали сме го постоянно, ще го потвърдим и на 26 май ", уточни Малина Николова.



Кметът на община Враца Калин Каменов акцентира, че Враца се развива и трансформира с помощта на положителното ръководство на европейски средства. "Аз имам вяра, че когато в Екологичен потенциал има човек като доктор Ралчовски, който носи Враца в сърцето си, поддръжката за нашия район ще бъде още по-сериозна. Сигурен съм, че на 26 май всички ще изразим поддръжката си към него ", добави Калин Каменов.

Областният ръководител на Съюз на демократичните сили Ирина Иванова съобщи, че европейският път е единственият за България. "Радвам се, че тук има толкоз доста хора, за които е значимо в каква България и в каква Европа ще се разсънят на 27 май. Гласувайте с отговорност, разсъдък, със сърце. Гласувайте за себе си и за своите деца с номер 12 в интегралната бюлетината ", прикани Ирина Иванова.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР