Многократно осъжданият и криминално проявен бургазлия Теодор Тончев, по прякор

...
Многократно осъжданият и криминално проявен бургазлия Теодор Тончев, по прякор
Коментари Харесай

Щастието на опасния рецидивист Тетката трая много кратко!

Многократно осъжданият и престъпно проявен бургазлия Теодор Тончев, по прякор Тетката, е задържан още веднъж преди няколко часа, оповестява Флагман.бг. 34-годишният Тончев сгафи съществено в понеделник, когато преби и опита да ограби измежду бял ден двама бургазлии до огромен хипермаркет в жк „ Изгрев ”.

Първоначално рисковият рецидивист, които хвърли в смут с набезите си бургазлии, беше задържан и пуснат на независимост, а по случая е формирано бързо произвеждане. Днес следобед обаче Тетката още веднъж е спретнат „ на топло”, като му е повдигнато обвиняване за опит за обир в изискванията на рисков рецидив. Ако бъде приет за отговорен, Тончев може да получи от 5 до 15 години затвор.

Прокуратурата към този момент е поискала непрекъснатото задържане на бургазлията. Очаква се на следващия ден той да застане пред Окръжния съд, който ще гледа мярката му за неотклонение.

Тетката беше пуснат от ареста в средата на март т. година той бе арестуван, откакто разруши зъбите на мъж в жк „ Изгрев”, пробвайки да задигне стотина лв. от колата му. Характерно за Теодор е, че атакува и ограбва хора безсистемно, с цел да си обезпечи пари за дрога. Самият той призна при последното си явяване в правосъдната зала, че като бил надрусан не осъзнавал какво прави.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР