Многократно е намалял броят на желаещите да канят руските естрадни

...
Многократно е намалял броят на желаещите да канят руските естрадни
Коментари Харесай

Ето колко струва Алла Пугачова да пее на новогодишното ви парти

 Многократно е намалял броят на искащите да канят съветските естрадни звезди да пеят на корпоративни новогодишни празненства за изпращането на 2021-ва. Наред със спад в търсенето поради пандемията от ковид специалистите установяват и доста намаляване размера на хонорара на артистите.

" Буквално преди дни разговарях с един от топ-артистите. Той с горест призна, че са му планувани едвам 3 участия за целия декември, само че и те към момента не са доказани. Само преди 2 години той имаше по близо 80 изяви за месец. Сами изчислете разликата “, споделя един от водещите уредници на концерти, гастроли и корпоративни празненства Сергей Лавров.

Друг промоутър отбелязва, че по-богатите компании, които към момента имат интерес да канят естрадни величия на своите тържества, показват закостенял усет: те разчитат на еднакъв кръг звезди от " първия ешелон “: Филип Киркоров, Николай Басков, Григорий Лепс. Върху размера на хонорара влияели освен мащабът и прайс-листата на самите артисти, само че и датата на осъществяване на събитието: колкото по-близо е до 31 декември, толкоз по-скъпо излиза.

От концертната организация ProStars изясняват, че общоприетата дълготрайност на осъществяването на звездите по време на корпоративните новогодишни празненства е 45-60 минути. По информация на ProStars за декември 2021-ва един от най-скъпите реализатори е Григорий Лепс, чийто хонорар възлиза на 12 млн. рубли (1 милион съветски рубли е към 23-24 000 български лева). Дори примадоната на съветската сцена Алла Пугачова излиза на компаниите по-евтино – хонорарът й е от порядъка на 8–10 млн. рубли. За частен концерт на рапъра Моргенщерн те би трябвало да се бръкнат за 7 млн., а Дима Билан – спечелилият от песенния конкурс Евровизия 2008, може да бъде поканен за 2-3 милиона рубли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР