Многократно български красавици участвали в конкурси за красота в други

...
Многократно български красавици участвали в конкурси за красота в други
Коментари Харесай

Скандал в мрежата: защо украинка спечелила конкурса Мис Варна

Многократно български хубавици взели участие в състезания за хубост в други страни - щом живеят там и регламентите го разрешават

Украинка завоюва състезанието " Мис Варна " 2023 и разбуди пристрастеностите в обществените мрежи. 17-годишната Елизабет Кравиц сграбчи короната измежду 22 варненски хубавици на величествен театър, съобщи " 24 часа ".

 Украинката Елизабет Кравец стана

Украинката Елизабет Кравец стана " Мис Варна " 2023 Снимка: Facebook/Elizabeth Kravets

Непосредствено след успеха й обаче във фейсбук пространството десетки консуматори показаха несъгласието си момиче с украински корени да носи купата " Мис Варна ".

" Може ли при толкоз красиви български девойки, да изберат този украински " крокодил " за " Мис Варна ", гласи един от многото злостни мнения в мрежата, макар че тя е с доста красива визия и без никакви корекции по себе си, за каквото нормално плюят победителките.

 Украинката Елизабет Кравец стана

Украинката Елизабет Кравец стана " Мис Варна " 2023 Снимка: Facebook/Elizabeth Kravets

Други консуматори пък приканиха всеки, избрал украинка за " Мис Варна ", да смени жена си с украинка.

Сред протестиращите е и депутатът от " Възраждане " Юлиян Губатов.

" Ако имаше " Мелодия на годината ", някой гостенин от Украйна с англоезична ария щеше да завоюва. Ей по този начин, тъй като Денков и компания непринудено се оферират на посолството ", написа той в своя персонален фейсбук профил и добави:

" Тук няма ли уседналост, че сульо и пульо на хранилка от държавния бюджет, биват позволени да учстват? "

Други дефинираха протичащото се катопрофанизация, която не сме имали " нито към Хитлер, нито към Сталин ".

" Американското пренатягане на пружината може да я скъса и дедика да остане без глава. Сега е единствено без мозък.

" Мис Варна " 2023 в действителност е " Мис Украйна ".Българските слагачи несъмнено не знаят, че манталитетът на украинците е подобен, че може да пристигна време, когато ще се хапят от гняв, само че очевидно това време следва ", гласи различен развълнуван от пристрастеностите коментар.

За следващ път се вижда, че която и миска да изберат, недоволни все ще има. Многократно се е случвало български хубавици да вземат участие в състезания за хубост в други страни, тъй като живеят там и регламентите го разрешават. Така че е напълно обикновено и тук да взе участие момиче с различен генезис, което живее в страната ни. И макар злобните нападки, има и доста позитивни мнения. " Изключително красива ", " Ослепителна е ", " Тя ще е новата Мис България ", гласят постовете на хора, без политически пристрастия.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР