Многократният републикански шампион напусна този свят на 16.01.2018г. Поклонението пред

...
Многократният републикански шампион напусна този свят на 16.01.2018г. Поклонението пред
Коментари Харесай

Огромна Тъга. Напусна Ни Още Един Именит Българин. Съболезнования, С Прискърбие Съобщаваме, Че Внезапно Почина Петко

Многократният републикански първенец напусна този свят на 16.01.2018г. Поклонението пред тленните му остатъци се състоя в четвъртък, в залата по битка до читалището в родния град на дългогодишния ни народен играч.

Роденият през далечната 1946 година Петко Петков бе ентусиазъм за редица състезатели освен в района, само че и в голям брой други наши градове.

В професионалната си кариера той печели и редица интернационалните шампионати, като се трансформира в един от стожерите на най-българския спорт в обичаното си Грудово, написа Топспорт.бг.

" Каква планина беше! Силен и недодялан мъж, само че топъл и безоблачен човек! Такъв ще го помня! Ужасна загуба за всички, които са били част от живота му! Да почива в мир! ", споделиха част от съгражданите на Димитров, който ще бъде запомнен и като сполучлив треньор, дал път на голям брой борци в района.

Петко Петков има две дъщери, подкрепяли го до последните мигове в живота му. Борецът ни бе заровен в петък, като десетки негови съграждани уважиха паметта му.

Брадва.бг изрича откровените си съболезнования към околните и фамилията на Петко Димитров Петков. Поклон пред светлата му памет!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР