Многогодишният договор е подписан и от неговата съпруга Мишел ОбамаБарак

...
Многогодишният договор е подписан и от неговата съпруга Мишел ОбамаБарак
Коментари Харесай

Барак Обама избра Netflix пред Apple за участие в ТВ шоу

Многогодишният контракт е подписан и от неговата брачна половинка Мишел Обама

Барак и Мишел Обама се ангажираха дълготрайно за ТВ изяви по Netflix

Apple не съумя да притегли Барак Обама за присъединяване в лично ТВ предаване. Бившият президент на Съединени американски щати избра да подпише дълголетен контракт с Netflix, съобщи Ню Йорк Таймс.

За опитите на Apple да ангажира Обама в лично ТВ шоу се разбра през март т.г. Към оня миг обаче екс-президентът към този момент е бил на стадия на заключителни договаряния с Netflix, а през вчерашния ден стана ясно, че е подписал контракт с компанията за стрийминг услуги.
още по тематиката
По-точно, договорът е подписан както с Барак Обама, по този начин и с неговата брачна половинка – Мишел Обама. Netflix разпорежда огромни очаквания на многогодишния контракт. Със основаването на наличие ще се занимава компанията Higher Ground Productions, учредена от семейство Обама.

Засега няма информация какво ще бъде ТВ шоуто, само че се допуска, че става въпрос за предаване с политическа и обществена устременост. Самият Барак Обама твърди, че няма да употребява изявите си в предаването за акция против сегашния президент Доналд Тръмп и консервативните медии.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР