Многодетната майка Мартина разпродава 100 чифта обувки, 30 чанти и

...
Многодетната майка Мартина разпродава 100 чифта обувки, 30 чанти и
Коментари Харесай

Голямата любов на Слави няма пари да си гледа децата

Многодетната майка Мартина разпродава 100 чифта обувки, 30 чанти и всичките си облекла

Бившата избраница на Слави Трифонов – танцьорката Мартина Огнянова, едвам смогва да изхрани трите си деца, написа Ретро. Наскоро варненката роди трети наследник от сегашния си мъж – треньора по бокс Коко Колев, а финансовото състояние на фамилията очевидно не е по никакъв начин розово.

Мартина отново се е принудила да разпродава безусловно всички свои облекла, чанти, обувки в групи за търговия в обществената мрежа. Всички фешън придобивки на някогашната балерина от Магаданс са извънредно скъпи и са от интервала, в който бе жена на Слави Трифонов.

Става дума за маркови обувки, рокли и аксесоари за хиляди левове, купувани от великодушния учиндолец за тогавашната му избраница. Предвидливо след раздялата им Мартина си е прибрала целия багаж и е отнесла всички първокласни дарове със себе си, с цел да може да разчита към днешна дата на продажбата им.

Една от последните й разгласи е за рокля, обсипана със стотици камъни. Тя е обличана единствено един път, за мотив, популяризира стоката си Мартина. Купувана е за 7 хиляди, а нейната цена в този момент е 2500 лв..  

Самоличността й не е елементарно да бъде открита по групите, защото към днешна дата Мартина е неузнаваема. Тя, мъжът й и трите им деца Матео, Лука и Нико към този момент година живеят надалеч от София, в старозагорското село Шаново. Там си купиха остаряла селска къща, която по този начин и не смогвали да ремонтират.

Варненката дълги години живя на фамилни начала с Трифонов, само че най-после го опозори, като му изневери точно с боксьора Коко Колев, за който през днешния ден е омъжена.      
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР