Многодетната майка Антоанет Пепе не е приключила с раждането на

...
Многодетната майка Антоанет Пепе не е приключила с раждането на
Коментари Харесай

Нели Атанасова – Сано става баба на под 50 г.! Женският вариант на Благо Джизъса ражда от Иво Карамански


Многодетната майка Антоанет Пепе не е завършила с раждането на деца. След като към този момент има три на брой, тя работи за четвърто.

Избраникът й е не какъв да е, а синът на подземния необут Иво Карамански, който бе премахнат от мафията преди 23 години. Иво – младши е вманиачен по Пепе и желае да сътвори семейство с нея.

Двойката не е от доста дълго време дружно, само че към този момент е уверена, че би трябвало да има дете. Затова двамата не употребили никакви защитни средства по време на плътския акт.

Пепе е 7 години над Иво по възраст, само че това не тормози нито нея, нито него. Той има този образец вкъщи, защото майка му Нели Атанасова е с 3 години по-голяма от втория му татко Александър Сано, който го осинови.

Самата Нели била възхитена от Антоанет, макар че е по-възрастна от сина й и има цели три деца. Затова нямала срещу да стане баба, въпреки сега да е едвам на 48 година Актьорът Сано пък е напът да стане дядо единствено на 45 година

Пепе въобще не се тормозила от недъга на Иво, който преди близо година загуби ръката си по време на злополука в Нидерландия. Това показвало на младия мъж, че тъкмо тя е дамата, от която би трябвало да има деца.

В обществените мрежи обаче Пепе е обект на доста насмешки и подбив, тъй като е единствено на 31 година, а към този момент има три деца от двама разнообразни мъже. Мнозина я назовават с унизителното „ женския вид на Благо Джизъса ”.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР