Многобройните разговори, срещи и усилия дадоха желания резултат - Нидерландия

...
Многобройните разговори, срещи и усилия дадоха желания резултат - Нидерландия
Коментари Харесай

Илхан Кючюк за падането на нидерландското вето: Усилията ни дадоха резултат

" Многобройните диалози, срещи и старания дадоха стремежи резултат - Нидерландия дефинитивно отстрани всички спънки пред пълноправното влизане на България в Шенген! Усилията на за одобряване на интернационалния облик на България ще продължат, неслучайно влизането в Шенген определихме като държавна цел! На прав път сме и ще продължим да работим за това! ", това написа евродепутатът Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е в своя персонален профил в обществените мрежи.

В поста си той благодари на демократичните партии и персонално на премиeра Марк Рюте, чието държавно управление преди седмица реши, че България извършва всички условия за влизане в Шенген. Така Австрия остава единствената спънка пред пълноправното влизане на България и Румъния в Шенген.

Кючюк изрази вяра, че българските жители би трябвало да посрещнат 2024г. като пълноценни европейски жители и акцентира, че от този миг до края на годината е значимо дипломатическите и политическите старания да продължат.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР