Многобройните посетители в градинката на площад „Чехов“ в Пловдив отново

...
Многобройните посетители в градинката на площад „Чехов“ в Пловдив отново
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Северен“ в Пловдив Стоян Алексиев: Ще вложа цялата си енергия в работата за района

Многобройните гости в градинката на площад „ Чехов “ в Пловдив още веднъж могат да употребяват чешмата. Тя бе възобновена със съдействието на претендента на ГЕРБ за кмет на регион „ Северен “ Стоян Алексиев.

„ Много хора от разнообразни възрастни се събират в кварталните градинки и е обяснимо желанието им да има питейна вода. Тези дни бяха възобновени чешмите в парковете „ Луксор “ и „ Надежда “. Предстои стартирането и на чешмичките в парка при кръстовището на ул. „ Иван Рилски “ и ул. „ Панагюрище “, както и в парк „ Сърнена гора “, сподели кандидат-кметът за „ Северен “.

Последните осем години, откогато Стоян Алексиев е шеф на общинското дружество „ Градини и паркове “, броят на чешмите в Пловдив е повишен съвсем двойно и в този момент те са над 50. По негова самодейност към тях бяха инсталирани електрически механични устройства, посредством които водата потегля автоматизирано в часовете, когато в парковете има хора. Така се предотвратява разхищението на безцененния естествен запас, а и се пести от сметките за вода, които заплаща общината.

Кандидатът за областен кмет Стоян Алексиев е безапелационен, че в случай че на локалните избори на 27 октомври получи доверието на жителите, ще вложи цялата си сила в работа за региона, тъй че „ Северен “ да стане най-хубавото място за живеене в Пловдив. ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР