Многобройни съобщения за неидентифицирани обекти разтревожиха американските конгресмени, които се

...
Многобройни съобщения за неидентифицирани обекти разтревожиха американските конгресмени, които се
Коментари Харесай

Пентагонът се изплаши! Отново започва да изучава НЛО

Многобройни известия за неидентифицирани обекти разтревожиха американските конгресмени, които се чудят какъв брой безвредно е въздушното пространство на Америка.

Министерството на защитата на Съединени американски щати сътвори работа за следене на неидентифицирани обекти в космоса, въздуха и под водата, както и тези обекти, които могат да се движат сред тези среди, написа Space.com. Сега държавният надзор върху НЛО, които получиха новото име „ Неидентифициран въздушен феномен “ (UAP), се върна на равнище, невиждано от десетилетия.

Това се дължи на обстоятелството, че през последните месеци в Конгреса на Съединени американски щати бяха извършени чувания и секрети брифинги, по време на които законодателите бяха докладвани за голям брой наблюдения на неидентифицирани обекти от представители на въоръжените сили. По време на чуванията конгресмените показаха угриженост, че въздушното пространство на Америка може да не е толкоз безвредно, колкото хората си мислят.

Имайки това поради, Пентагонът разгласи основаването на нова организация, наречена All-domain Anomaly Resolution Office или AARO. Службата е подчинена на Службата за разузнаване и сигурност и ще бъде ръководена от Шон Къркпатрик, някогашен основен академик в Центъра за галактическо и ракетно разузнаване на Министерството на защитата на Съединени американски щати.



Петагонът реши да възобнови проучването на НЛО от съображения за национална сигурност Снимка: Flickr

Очаква се AARO да координира напъните на Министерството на защитата и федералното държавно управление за „ локализиране, идентифициране и приписване на обекти от интерес в или покрай военни съоръжения, оперативни зони, полигони за образование, въздушно пространство със особено предопределение и други зони “. Целта е унищожаване на заканите за националната сигурност. Заместник-министърът на защитата Катлийн Хикс сподели, че новият офис в този момент е фокусна точка на Министерството на защитата за всички UAPs и обвързваните с тях действия.

Какво ще прави новата администрация?

AARO ще работи в шест съществени области: наблюдаване, събиране и докладване; благоприятни условия и дизайн на системата; разследващи интервенции и анализи; поражение; контрол; науката и технологиите. Офисът ще се опита да открие и разпознава „ аномални, неидентифицирани галактически, въздушни, подводни и трансмедиумни обекти “. Под трансмедия имаме поради обекти, които могат да вземем за пример да се реалокират от въздушен полет в галактически полет или да се повдигнат във въздуха отдолу под вода.

Припомняме, първите за половин век обществени чувания по въпроса за НЛО бяха извършени в Камарата на представителите на Съединени американски щати. По време на чуването представители на Пентагона оповестиха, че американската войска е имала 11 близки срещи с НЛО, за общо 400 наблюдения на НЛО.

През април Пентагонът разгласява „ същински класифицирани материали “: ​​1574 страници документи, съдържащи информация за проучванията на биологичното влияние на наблюденията на НЛО върху хората, категории паранормални феномени и проучвания върху фантастични технологии. Документите са свързани с Advanced Aviation Threat Identification Program (AATIP). Програмата съществува от 2007 до 2012 година и се управлява от Разузнавателната организация на Министерството на защитата на Съединени американски щати.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР