Многобройни германски медии публикуваха нови информации, свързани с предполагаемото групово

...
Многобройни германски медии публикуваха нови информации, свързани с предполагаемото групово
Коментари Харесай

Вулгарно: Последни новини за нашенските циганета, изнасилили групово германка

Многобройни немски медии разгласиха нови информации, свързани с хипотетичното групово обезчестяване в Мюлхайм предишния месец, в което евентуално са взели участие пет момчета, родени в България.

Срещу трите обвинени 14-годишни момчета, произхождащи от България, се води следствие по съмнение в обезчестяване.

Следствието счита, че на 5 юли тази година пет момчета, две 12-годишни и три 14-годишни, са завлекли 18-годишна жена в горичка край детска площадка в немския град Мюлхайм, където групово са я изнасилили. И петимата малолетни са български жители, удостовери полицията.

Георги С. имал и други прояви на полово принуждение

Малко след действието хипотетичните причинители са арестувани, а против един от 14-годишните е издадена заповед за арест заради заплаха от рецидив – момчето към този момент на няколко пъти има прояви на полово принуждение.

Медиите отбелязват това момче като Георги С. и пишат, че в края на предходната година въпросното лице към този момент един път е изнасилило същата млада жена.

В момента Георги С. се намира в предварителния арест, където посещава образователни занятия – както категорично прецизира министърът на правораздаването на Северен Рейн-Вестфалия.

Следствието против двете 12-годишни момчета е било прекъснато заради това, че са малолетни. Според общинските управляващи в Мюлхайм, едно от тези момчета към този момент се е завърнало дружно със фамилията си в България.

Говорителят на общината Фолкер Вибелс посочи, че другото 12-годишно момче е сменило учебното заведение си. Провинциалните управляващи в Дюселдорф – столицата на Северен Рейн-Вестфалия - оповестиха, че изследват всички благоприятни условия за настаняването на обвинените в други учебни заведения.

Там те ще бъдат следени от Службата за протекция на децата и младежта, както и от Педагогическо-психологическата работа.

Вулгарно видео с прояви на ненавист към дамите

Междувременно немски медии като тв-канал РТЛ и „ Вестдойче Алгемайне Цайтунг “ оповестиха за видео, в което Георги С. извършва нещо като рап с извънредно пошъл текст.

„ Вестдойче Алгемайне “ написа:
„ В кадър се явява подрастващ с тъмни коси и цигара в ръка. Във видеото, което демонстрира хипотетичния причинител от Мюлхайм, следват прояви на ненавист към дамите. “

Според РТЛ, представена от Дойче веле, с вулгарностите по адрес на дамите Георги С. се пробва да се покаже като „ доста крепък вид “. Телевизионният канал оповестява, че в редакцията се е обадила жена от Мюлхайм, която разказала по какъв начин въпросният Георги С. тероризирал и нейната щерка.

Видеото, което в Ютюб са гледали към 6000 души, е освен вулгарно, само че и нескопосано и необразовано. А осъществяването на Георги С. няма нищо общо нито с музика, нито с рап. Не е ясно по кое време е снимано видеото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР