Многобройни дарители показаха съпричастност и подадоха ръка за помощ в

...
Многобройни дарители показаха съпричастност и подадоха ръка за помощ в
Коментари Харесай

80-годишна жена дари пенсията си на болницата в Исперих

Многобройни донори демонстрираха съпричастност и подадоха ръка за помощ в тази сложна обстановка към всички работещи и в исперихската болница. Политици, предприемачи, компании и жители подариха консумативи, защитни средства и парични суми за потребностите на лечебното заведение в битката със болестта COVID-19. Най-голям жест обаче направи стара жена от исперихското село Печеница.

"80-годишната баба Надие подари на болничното заведение своята пенсия. Дарението получих на рождения си ден от сина на старата жена и това за мене бе най-милия и неочакван подарък ", разяснява шефът на исперихската болница доктор Абдулах Заргар.

„ Трогателен и стоплящ сърцата, дребен жест с голяма стойност. Пожелаваме й да бъде здрава, да резервира своята религия в положителното и да я предава на другите към нея! Респект и признателност! ", написаха лекарите от болничното заведение във Facebook.

Със събраните средства ще бъдат закупени респираторни апарати, защитни дрехи и защитни средства за медицинския личен състав.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР