Много звезден и изключително любопитен беше червеният килим на британските

...
Много звезден и изключително любопитен беше червеният килим на британските
Коментари Харесай

По червения килим на наградите БАФТА

Много звезден и извънредно любопитен беше аленият килим на английските кино награди БАФТА. Церемонията бе нощес в Royal Albert Hall в Лондон и след всеобщия апел на членове на самодейността Time`s Up дамите да са отново в черно, сходно на премиите Златен глобус, всички медии следяха дали в действителност това ще е формалният дрескод.

Е, много звезди последваха апела, само че имаше и такива, които не бяха в черно. Сред тях бе Кейт Мидълтън, която съгласно кралския етикет не може да се облича напълно в черно, а и би трябвало да поддържа неутралитет, без значение от политическите и обществени дела.

Бременната Херцогиня на Кеймбридж бе в зелена рокля на Jenny Packham. „ Имам дребен проблем със единодушието, само че желая да знаете, че поддържам всичките си сестри, които са в черно довечера “, съобщи и Франсис Макдорманд, която бе с рокля с розови и червени акценти.

В черно обаче бяха звезди като Дженифър Лорънс, Анджелина Джоли, Марго Роби, Салма Хайек и доста други – вижте ги в ГАЛЕРИЯТА ни.

Що се отнася до наградените - Три билборда отвън града бе огромният победител с цели пет статуетки. Сред тях са призове за най-хубав английски филм, за актриса (Франсис Макдорманд), за артист в поддържаща роля (Сам Рокуел). Наградата за постановка отиде при Гийермо дел Торо за Формата на водата, а Гари Олдман завоюва наградата за основна мъжка роля за играта си в Най-мрачният час.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР