Много знаменитости искат да се снимат за корицата на така

...
Много знаменитости искат да се снимат за корицата на така
Коментари Харесай

Звездите, който отказаха да се снимат за Playboy

Много звезди желаят да се снимат за корицата на по този начин наречената еротична Библия. Има някои звезди обаче, които отхвърлят да се снимат за Playboy, макар обещаната популярност и големи възнаграждения. Ето кои са те:

Кейти Пери

Певицата може и да се е снимала за известно мъжко списание, само че е безапелационна, че няма да си съблече облеклата. Те показа, че въпреки и да има хубаво тяло, в никакъв случай не би търсила вниманието, което Ким Кардашиян е привлякла с фотосесията за мъжката Библия. А и родителите й са духовни лица, тъй че едва ли биха били удовлетворени от сходна фотосесия.
 Кейти Пери БГНЕС
Кейт Ъптън

Ъптън неведнъж се е снимала по бански или долни дрехи. През 2014 тя разкри, че на този стадий от живота си не би се снимала за Playboy, само че си оставя малката врата отворена.

Стейси Киблър

Стейси Киблър е най-популярната кечистка. Много пъти е оглавявала ранглисти за съблазън. Въпреки това Стейси изрично отхвърля да се снима гола и е склонна да прави фотосесии само по долни дрехи.-->

Лейди Гага
 Лейди Гага Gulliver/Getty Images
Една от най-известните модерни певици, Лейди Гага неведнъж е получавала оферти за фотоси за списанието. Досега не е приемала защото смята, че е по-добре хората да я свързват с музиката й, а не с тялото.

Риана

Певицата неведнъж е театралничила провокативно освен за корици, само че и във видеоклиповете си. През 2017 тя отхвърли на списанието, като съобщи, че в случай че го направи, майка й „ ще я убие “.
 Риана Gulliver/Getty Images
Ашли Грийн

Звездата от Twilight, Ашли Грийн, отхвърли предлагането от 700 000 $. Има клюки, че повода е тогавашното й гадже Джо Джонас. По това време майка му не поддържаше връзката му с Ашли и допускаме, че актрисата е взела това решение, с цел да натрупа позитиви пред майката на Джо.

Дженифър Анистън

Никой не можа да повярва на отхвърли на офертата за Дженифър Анистън. Тя отхвърли 4 милиона $, плюс добавки към офертата, които можеха да й донесат още 10 милиона $. Въпреки това, тя се е снимала гола, само че за друго списание. Актрисата заяви, че изданието, за което е театралничи гола, продава изкуство, а Playboy - секс. Именно по тази причина е отказала голямата сума.
 Дженифър Анистън Gulliver/Getty Images

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР