Много закръглени дами се притесняват да носят панталони, защото мислят,

...
Много закръглени дами се притесняват да носят панталони, защото мислят,
Коментари Харесай

Кои панталони ни правят по-слаби

Много закръглени дами се тормозят да носят панталони, тъй като мислят, че с тях ще наподобяват още по-пълни. Това обаче може да бъде избегнато, в случай че дамите с по-пищна фигура съблюдават три правила при избора на облекла. Това са оптималната елементарност на силуета, подобаваща кройка и неагресивен съблазън.

Често се приема, че дамите ще наподобяват добре единствено в случай че носят прекомерно необятни панталони, с цел да скрият под тях дефектите на фигурата си. Това обаче е неточност. Широките облекла дават още по-голям размер на фигурата. Затова би трябвало да се избират панталони, които образно да вталяват фигурата, а не да я уголемяват. Платът е доста значим, по тази причина цялостните дами би трябвало да се откажат от панталони от леки и транспарантни платове от вида на шифон, а също по този начин и от сухи платове от вида на лен. Блестящите тъкани също не се предлагат, защото отразяват светлината и прибавят непотребни килограми. Черният цвят вталява, само че в случай че панталонът е ушит от плат със сатенен резултат, ще се получи изцяло противоположното на вталяване.

Панталоните за цялостни дами са съвършени, когато са направени от компактен равен трикотаж или мек плат, подобаващ за костюми. Тъмните дълбоки нюанси са съвършен избор. Те ще създадат фигурата по-стройна, само че това не значи, че би трябвало да носите единствено черни панталони. Прекрасен вид са бордото, тъмнозеленото, тъмносиньото, сивото, кафявото и тъмнолилавото.
Помнете, че пастелните и светлите тонове дават непотребен размер. Не си и помисляйте да излезете с бял, розов или жълт панталон, в случай че желаете да изглеждате по-слаби.

Откажете се и от разделянето на фигурата на две елементи на правилото на съчетаването на черен панталон и светла блуза. Панталоните за цялостни дами би трябвало да са прави, с изгладени ръбове, което ще удължи краката. Моделите с ниска талия са подобаващи, само че вталяването в региона на талията и бедрата би трябвало да се заобикаля.

Дори да са съвременни, скъсените панталони са несъответствуващи за цялостни дами. Затова пък им отиват панталони, които леко се уголемяват в долната си част. Панталоните би трябвало най-малко до половината да прикрият обувката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР