Много време се говореше за сериала от вселената на Междузвездни

...
Много време се говореше за сериала от вселената на Междузвездни
Коментари Харесай

Скалата стана баща на бебе Йода

Много време се говореше за сериала от вселената на " Междузвездни войни " - The Mandalorian , и към този момент от съвсем месец имаме опцията да се потопим в света му.
 Бебе Йода, The Mandalorian, Disney + и какво знаем за новия облик в сериала
Бебе Йода, за което всички приказват

Какво знаем за дребния представител от типа Йода от The Mandalorian

Съвсем бързо и предстоящо се трансформира в най-стриймвания сериал на Disney+. Интернет обаче полудя не по основния воин в сериала, който всички познават като The Mandalorian, а по едно 50-годишно бебе.

Признаваме, че се засмяхме, когато написахме последното, тъй като звучи необичайно, само че не и в света на " Междузвездни войни ". Става дума за бебе Йода , което не е младата версия на познатия ни Йода, а нов тип, който също владее Силата, само че има още какво да усъвършенства.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от therock (@therock) на Дек 2, 2019 в 10:45 PST

Меметата с бебе Йода заливат обществените мрежи и не подминаха и Дуейн Джонсън . Самият той показа фотография, на която по принцип държи новородената си щерка Тиана Джия, само че в тази ситуация някой си е поиграл и е направил по този начин, че Скалата да държи нашумялия персонаж от The Mandalorian.
 Дуейн Джонсън, Кевин Харт,
Снимката, на която всички се смеят

Още от бъзиците на Дуейн Джонсън и Кевин Харт

Джонсън сподели възприятие за комизъм и написа, че благодари на всички за положителните пожелания и че няма самообладание да води това малко богатство у дома, с цел да се запознае с брат си - Кевин Харт .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР