Много време не слушах никаква музика след инцидента. Не чувах,

...
Много време не слушах никаква музика след инцидента. Не чувах,
Коментари Харесай

Дивна се изповяда за катастрофата, подарила на Кристин...

" Много време не слушах никаква музика след случая. Не чувах ", съобщи пред bTV певицата Дивна, откакто показа, че е посветила своя ария на нейната другарка Кристин, с която преди месеци претърпяха тежка злополука.

" Това сигурно не е инцидентно. Обадих се на Кристин на рождения й ден и й подарих песента ", описа тя. " В един миг ние се видяхме. Видях какъв брой е мощна. Поддържахме някаква връзка, само че аз си бях в Русе и за мен беше извънредно мъчно да пътувам, изключително по същия път ", показа Дивна.

" Никога не ме е упреквала. Но имаше потребност да бъде сама в един миг без аз да бъда в живота й. Още от самата преживелица поддържах връзка с родителите й. Отначало не беше доста ясно дали аз мога да бъда до нея в болничната стая. Посъветваха ме, че това да бъда там, може да е по-лошо за нея първоначално. Аз желаех от първата вечер да бъда до нея ", изясни певицата.

Аз имах вяра, че аз съм отговорна за всичко. Това е главната причина, че се бях затворила в себе си. Не знам за какво се случи по този начин. Маневрата, която започнах, не беше нещо, което по принцип не се случва. Това, че съм карала със 120 км/ч при ограничаване 60 км/ч не е правилно. Ограничението беше 90 км/ч. Хората сме способни на подобен вид офанзиви против другите. Това е чудовищно. Бях попаднала в едно положение, в което в никакъв случай не съм си представяла, че мога. Винаги съм била положителна, само че тази преживелица ми сподели, че аз също съм човек и мога да направя неточност. Никой не е застрахован.

Твърде доста пъти бях на косъм да посегна на живота си. Вярвам, че двете с Кристин сме живи, с цел да можем да приказваме за това нещо и да покажем, че постоянно може да се продължи напред. Каквото и наказване да има по правосъден ред за мен не мисля, че би било по-тежко от това, което аз самата си предизвиках - ментално, душевен. Аз се бях сложила в обстановка, в която за мен към този момент нямаше живот.

Двама от най-хубавите ми другари подходиха необичайно след злополуката - не се обаждаха. Аз се почувствах неуместна и че все едно ги товаря. Научих, че не може да разчитаме на другите да ни оказват помощ. Аз в действителност бях сама в този миг. Стоях затворена у дома. Не допусках никой. Чувствам се като че ли пребивавам втори живот.

Търсим повода за това да ни се случи навръх тази възраст. Животът е нещо, което няма по какъв начин да си разбираем. Аз постоянно съм била доста деликатен водач и в действителност не мога да си обясня това, което се случи. Отдавна не ми се беше случвало да пътувам с другар. Много ми беше мъчно още веднъж да изляза на сцена. Бях доста уплашена, все едно излизах за първи път. Много се притеснявах по какъв начин ще реагират хората, виждайки ме на сцената. Посрещнаха ме доста топло.

Искам да пребивавам и да продължа напред. Надявам се да бъда потребна и да оказвам помощ на хората. За мен главното е възобновяване на Криси, с цел да се усещам добре. Гледам да продължа напред по-бързо, с цел да могат и родителите ми да бъдат добре. Пожелавам си да бъдем здрави, както аз, по този начин и те, Кристин и нейните близки също. Тя се възвръща, тъй като е същински войник, което ме въодушеви да се върна към живота.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР