Много връзки се провалят още преди да са започнали. Случва

...
Много връзки се провалят още преди да са започнали. Случва
Коментари Харесай

Пет грешки, които мъжете допускат при ухажване

Много връзки се провалят още преди да са почнали. Случва се, тъй като доста постоянно мъжете подхождат неправилно, когато се пробват да се приближат до дамата, която харесват. Неподходящите способи на ухажване могат да затворят доста порти, които другояче биха могли да донесат щастлива връзка. Страхът от отменяне е един от най-мощните фактори, които стопират мъжете да създадат значимата крачка към сърцето на дамата, която е привлякла вниманието им. Когато се решат да го създадат, те постоянно бъркат. Кои са най-честите неточности, които мъжете позволяват в ухажването на дамите?

Подхождат откъм неверната страна
Една и съща тактика за заговаряне и ухажване няма по какъв начин да е еднообразно сполучлива. Ето за какво, в случай че употребявате едно и също скучно изречение, да вземем за пример „ здрасти, по какъв начин си? “, няма да ви донесе триумф. Да се приближите към една жена също е майсторски метод, тъй като не всяка обича изненадващи „ офанзиви “ изотзад, да вземем за пример. Ако мислите, че ще я впечатлите, стряскайки я зад тила ѝ, не бъдете толкоз сигурни, че номерът ще подейства.

Не преценят момента
Точният миг, в който да демонстрирате интереса си към някоя жена също е от огромно значение. Ако тя е заета, а вие настоявате да я заговаряте, това може да я ядоса, да я накара да реши, че сте нагъл и несъобразителен, което да ви затвори вратите към нея.

Липса на самочувствие
Някои дами са привлечени от скромни и плахи мъже, само че това е по-скоро необичайност, в сравнение с наклонност. Повечето дами се впечатляват от мъже със самочувствие, които излъчват убеденост. За да сте сигурни, че ще бъдете видяни, подходете със самочувствие, само че не с прекомерно напористо демонстриране на его. Крайностите са рискови.

Прекалено сте самоуверени
Ако се перчите като лъва, царят на джунглата, по-скоро ще предизвикате смях, в сравнение с ще впечатлите една жена. Не прекалявайте със самочувствието, с цел да не ви изиграе неприятна смешка.

Опитвате да флиртувате от първа среща
Прекалено настъпателното кокетничене още преди да сте опознали обекта на интереса ви е недобра тактика. Ухажване и събаряне на звезди още на първа среща постоянно се приема като бройкаджийство. Още по-лошо, в случай че ухажвате и сваляте звезди на първа среща, която не е публична първа среща, а е по-скоро първо запознанство, това също може да затръшне вратата към сърцето на дамите. Да си добър любовник не е елементарно. Изисква се самообладание, верен метод, добър психически нюх и доста премереност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР