Много вълнения и футболни емоции ще предизвикат предстоящите баражи за

...
Много вълнения и футболни емоции ще предизвикат предстоящите баражи за
Коментари Харесай

Бараж за място в Лига Европа на 24 май пряко в родния ефир

Много безредици и футболни страсти ще провокират идните баражи за място в Лига Европа, както и за оцеляване и промоция в елита. Интригуващите футболни срещи от изключителна значимост са на 24 и 25 май, и ще бъдат излъчени непосредствено по DIEMA XTRA, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.

Левски надделя Верея с 2:0 като посетител и по този начин си обезпечи трето място в крайното класиране на Първа лига с 64 точки в актива си. По този метод „ Сините “ отиват на бараж за присъединяване в Лига Европа за втора поредна година. Четвъртите Берое имаха дребен късмет да изместят Левски от третата позиция, само че го пропиляха след загуба от ЦСКА с 0:1. Според регламента, третият тим, получил право да взе участие в Лига Европа посредством крайното класиране, излиза в директен дуел с спечелилия във втората осмица, като залогът е точно мястото на третия представител на България в европейския шампионат. Решаващата среща ще бъде Левски – Черно море, откакто „ моряците “ съумяха да надвият Локомотив Пловдив. На 24 май, четвъртък, от 20.30 ч. ще стане ясно кой ще бъде последният роден участник в Лига Европа – Левски или Черно море. Не пропускайте да наблюдавате интригата онлайн в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

И още безредици от футболния терен – на 24 и 25 май предстоят други две значими срещи, а залогът е място в Първа Професионална Лига през идващия сезон. Завършилият на 12-о място Дунав ще има опция да отбрани мястото си в елита в директен дуел с третия във Втора Лига - Царско село. Решаващата борба е на 24 май в 17.30 ч. и ще бъде излъчена директно по DIEMA SPORT. Последната среща за сезона в българския футбол е на 25 май от 20.00 ч., когато един против различен ще се изправят 13-я тим от елита Витоша против 2-я във втория ешелон Локомотив София. Сблъсъкът ще бъде излъчен непосредствено по DIEMA SPORT.

Кой ще си обезпечи място на Лига Европа и по какъв начин ще наподобява елитът през идващия сезон – отговорите на 24 и 25 май непосредствено по DIEMA SPORT, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.
СПОРТ Буфон проговори за ПСЖ и съвсем призна Стоичков: Като боец мислех да избягам от България Дел Боске не даде вяра на Ливърпул, чака погром за Реал
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР