Много тежка контузия на Андре Гомеш шокира фенове и играчи

...
Много тежка контузия на Андре Гомеш шокира фенове и играчи
Коментари Харесай

Ужасяваща контузия беляза мача между Евертън и Тотнъм

Много тежка травма на Андре Гомеш шокира почитатели и играчи по време на дуела сред Тотнъм и Евертън, приключил 1:1. В 77-ата минута Хюн-Мин Сон влезе рисково на португалеца, като при рухването Гомеш се сблъска със Серж Орие. Според първичните информации той е със строшен гален. Кракът му бе в неестествено състояние след случая, а малките екрани не пуснаха повторения, защото фрагментите бяха ужасяващи.

След като видя следствията Сон неудържимо се разплака. Съдията в това време му сподели червен картон, а той бе изведен от терена. Орие също бе шокиран от случилото се, а играта бе спряна за няколко минути, до момента в който Гомеш не бе изнесен под аплодисментите на публиката.

Andre Gomez of Everton just broke his leg our prayers and thought are with you @Everton #EVETOT #EPL pic.twitter.com/4NmiCXOKmQ
— Ebuka Chris Achonwa (@chrismiliki) November 3, 2019
Преди случая Деле Али даде преднина на Тотнъм в 63-ата минута, като лондончани бяха доста покрай по този начин скъпа победа. Тя обаче им се изплъзна в самия край. В седмата минута от даденото 12-минутно продължение влезлият като запаса Ченк Тосун изравни.

Двубоят бе изпълнен с спирания. Две от тях бяха дълги обсъждания с ВАР на обстановки за дузпа, като и при двете не бе отсъден углавен удар. Едната бе след рухване на Сон в наказателното поле, а другата за игра с ръка на Деле Али.

ЕВЕРТЪН - ТОТНЪМ 1:1
0:1 - Али (63)
1:1 - Тосун (97)

СТАТИСТИКА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ Премиър лийг 11 кръг, неделя 3 ноември  Евертън 1:190 минута  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР